Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

VÄXJÖ

Bli mer digital - Växjö

Vill du bli bättre på att använda din smartphone eller surfplatta? Vi erbjuder nu studiecirklar i olika nivåer, både för den som känner sig på noll och den som vill fördjupa sig i sociala medier och vardagsverktyg i telefonen som appar och internetköp.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad och full

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 13:00 - 15:00

Omfattning

6 tillfällen, 12 studietimmar

Plats

Sensus VäxjöSal Respekterad

Norrgatan 15 35231 VÄXJÖ

Pris

100 kr

Antal platser kvar

Fullbokat

Välkommen till vår studiecirkel för dig som vill bli mer digital!

Förkunskaper

Kursen anpassar vi till deltagarnas nivå och det finns två upplägg att välja på. I steg ett börjar vi från noll - du måste inte kunna någonting. Vi börjar från början med att starta och ladda telefonen eller surfplattan och går vidare därifrån. Vi tittar på vilka funktioner som kan vara bra att kunna, t.ex. kalkylatorn eller väckarklockan, och lär oss vad det betyder när man "googlar". I steg två bör du kunna grunderna så som att ta fram en webbläsare (t.ex. Google eller Edge) och söka information där. Denna cirkel fördjupar sig i vardagsteknik och hur du kan installera appar, använda sociala medier som Facebook och göra säkra inköp på internet.

Tid och plats

Vi träffas 6 onsdagar på Sensus studieförbund i Växjö. Vi är max 8 personer i en grupp.

Föreningar eller större grupper

Är ni ett större gäng, kanske i en föreningen eller på en träffpunkt (upp till 8 pers) så finns även möjlighet att anordna en egen kurs. Kontakta oss på mail för att diskutera möjligheter: ida.aragrim@sensus.se

Arrangemangsnummer: 601315

Ledare

Malin Reinholdsson

Marie Nilsson

Kontaktperson