Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Bli mer digital -Nöbbele

Vill du eller en anhörig bli bättre på att använda sin smartphone eller surfplatta? Vi erbjuder nu studiecirklar i två steg, både för den som känner sig på noll och den som vill fördjupa sig i sociala medier och vardagsverktyg i telefonen som appar och internetköp.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 16:00 - 18:00

Omfattning

6 tillfällen, 22 studietimmar

Pris

100 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Välkommen till vår öppna studiecirkel för dig som vill bli mer digital!

Förkunskaper

Vi kan erbjuda cirklar i två steg. I steg ett börjar vi från noll - du måste inte kunna någonting. Vi börjar från början med att starta och ladda telefonen eller surfplattan och går vidare därifrån. Vi tittar på vilka funktioner som kan vara bra att kunna, t.ex. kalkylatorn eller väckarklockan, och lär oss vad det betyder när man "googlar". I steg två bör du kunna grunderna så som att ta fram en webbläsare (t.ex. Google eller Edge) och söka information där. Denna cirkel fördjupar sig i vardagsteknik och hur du kan installera appar, använda sociala medier som Facebook och göra säkra inköp på internet.

Tid och plats

Vi träffas på Nöbbele Bygdegård, Värnövallen, 360 47 Värends Nöbbele. Vi är max 10 personer i grupperna.

Föreningar eller större grupper

Är ni ett större gäng, kanske i en föreningen eller på en träffpunkt (upp till 8 pers) så finns även möjlighet att anordna en egen kurs. Kontakta oss på mail för att diskutera möjligheter: sofia.jaeger@sensus,.se

Arrangemangsnummer: 601324

Ledare

Gelan Hama Jan

Kontaktperson