LINKÖPING

Bli mer digital -Linköping, grundkurs 1

Vill du bli bättre på att använda sin smartphone eller surfplatta? Vi erbjuder nu en studiecirkel för 65+ som känner sig på noll eller vill ha mer kunskap om hur man kan använda sin telefon mer än att ringa.

Startdatum

Löpande intag

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 10:00 - 12:00

Omfattning

6 tillfällen, 12 studietimmar

Plats

Sensus LinköpingElsa

Apotekaregatan 14 58224 LINKÖPING

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Förkunskaper

I steg ett börjar vi från noll - du måste inte kunna någonting. Vi börjar från början med att starta och ladda telefonen eller surfplattan och går vidare därifrån. Vi tittar på vilka funktioner som kan vara bra att kunna, t.ex. kalkylatorn eller väckarklockan, och lär oss vad det betyder när man "googlar". I steg 2 kommer vi fokusera på vardagens teknik som appar, handla på nätet, det digitala arvet, sociala medier och annat som kan vara bra att kunna.

Tid och plats 

På denna sida kan du anmäla ditt intresse för 6 kurstillfällen per vecka på tisdagar kl 10-12 på Sensus, Apotekaregatan 14 i Linköping. Vi är max 6 personer i grupperna. Uppstart sker när minst 3 deltagare är anmälda. 

Föreningar eller större grupper

Är ni ett större gäng, kanske i en förening eller träffpunkt så finns även möjlighet att anordna en egen kurs. Kontakta oss via mail för att diskutera möjligheter: ida.aragrim@sensus.se

 

Arrangemangsnummer: 606291

Kontaktperson