Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

KALMAR

Bli mer digital grundkurs-Lindsdal

Vill du, din förening eller en anhörig bli bättre på att använda sin smartphone eller surfplatta? Vi erbjuder nu en studiecirkel för 65+ som känner sig på noll eller vill ha mer kunskap om hur man kan använda sin telefon mer än att ringa.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad och full

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 10:00 - 12:00

Omfattning

6 tillfällen, 12 studietimmar

Plats

Garvaregården LindsdalGlasrummet

Förlösavägen 3 39364 KALMAR

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Fullbokat

Förkunskaper

I steg ett börjar vi från noll - du måste inte kunna någonting. Vi börjar från början med att starta och ladda telefonen eller surfplattan och går vidare därifrån. Vi tittar på vilka funktioner som kan vara bra att kunna, t.ex. kalkylatorn eller väckarklockan, och lär oss vad det betyder när man "googlar". I steg 2 kommer vi fokusera på vardagens teknik som appar, handla på nätet, det digitala arvet, sociala medier och annat som kan vara bra att kunna.

Tid och plats 

På denna sida kan du anmäla dig till kursstart 6 september kl 10-12 i Garvaregården, Lindsdal. Vi är max 6 personer i grupperna.

Föreningar eller större grupper

Är ni ett större gäng, kanske i en förening eller träffpunkt så finns även möjlighet att anordna en egen kurs. Kontakta oss via mail för att diskutera möjligheter: ida.aragrim@sensus.se

Studiecirkeln är finansierad av Kampradstiftelsen

 

Arrangemangsnummer: 604995

Kontaktperson