Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

KALMAR

Bli mer digital grundkurs- Kalmar

Vill du bli bättre på att använda din smartphone eller surfplatta? Vi erbjuder nu studiecirklar i olika nivåer, både för den som känner sig på noll och den som vill fördjupa sig i sociala medier och vardagsverktyg i telefonen som appar och internetköp. Välkommen till vår studiecirkel för dig som vill bli mer digital!

Startdatum

Löpande intag

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 10:00 - 12:00

Omfattning

6 tillfällen, 12 studietimmar

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Fler än 5 platser kvar

Förkunskaper

I steg ett börjar vi från noll - du måste inte kunna någonting. Vi börjar från början med att starta och ladda telefonen eller surfplattan och går vidare därifrån. Vi tittar på vilka funktioner som kan vara bra att kunna, t.ex. kalkylatorn eller väckarklockan, och lär oss vad det betyder när man "googlar". I steg 2 kommer vi fokusera på vardagens teknik som appar, handla på nätet, det digitala arvet, sociala medier och annat som kan vara bra att kunna.

Tid och plats 

På denna sida kan du anmäla ditt intresse för kursen. Vi är ca 4-6 personer i grupperna och startar upp löpande efter behov i Sensus lokaler. Vi kontaktar er om datum och tid. 

Föreningar eller större grupper

Är ni ett större gäng, kanske i en förening eller träffpunkt så finns även möjlighet att anordna en egen kurs. Kontakta oss via mail för att diskutera möjligheter: ida.aragrim@sensus.se

Studiecirkeln är finansierad av Kampradstiftelsen

vaxjostift

Arrangemangsid: 1549610

Kontaktperson