Alvesta

Bli mer digital - Alvesta grundkurs

Vill du, din förening eller en anhörig bli bättre på att använda sin smartphone eller surfplatta? Vi erbjuder nu en studiecirkel för den som känner sig på noll eller vill ha mer kunskap om hur man kan använda sin telefon mer än att ringa.

Startdatum

Löpande intag

Veckodag

Tisdag

Tid

Se beskrivning

Omfattning

10 tillfällen, 12 studietimmar

Plats

Alvesta bibliotek

Allbogatan 17 34230 Alvesta

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Förkunskaper 
I steg ett börjar vi från noll - du måste inte kunna någonting. Vi börjar från början med att starta och ladda telefonen eller surfplattan och går vidare därifrån. Vi tittar på vilka funktioner som kan vara bra att kunna, t.ex. kalkylatorn eller väckarklockan, och lär oss vad det betyder när man "googlar". I steg 2 kommer vi fokusera på vardagens teknik som appar, handla på nätet, det digitala arvet, sociala medier och annat som kan vara bra att kunna.
 

Tid och plats
På denna sida anmäler du ditt intresse för grundkurs. Om ni redan är en färdig grupp på minst 4 personer så kan vi starta ganska omgående. Vi är max 6 personer i grupperna.


Föreningar eller större grupper
Är ni ett större gäng, kanske i en föreningen eller på en träffpunkt (upp till 8 pers) så finns även möjlighet att anordna en egen kurs. Kontakta oss för att diskutera möjligheter: ida.aragrim@sensus.se, tel: 070-22 73 330

Studiecirkeln är finansierad av Kampradsstiftelsen

Arrangemangsnummer: 605223

Ledare

Malin Reinholdsson

Kontaktperson