Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Alvesta

Bli mer digital - Alvesta fortsättning

Vill du bli ännu bättre på att använda din smartphone eller surfplatta? Kanske känna dig trygg med att ladda ner appar, använda sociala medier och hantera köp på internet? Vi erbjuder nu studiecirkel för dig som vill fördjupa sig i sociala medier och vardagsverktyg i telefonen.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodagar

Tisdag, Torsdag

Tid

Kl 10:00 - 12:00

Omfattning

10 tillfällen, 12 studietimmar

Plats

Alvesta bibliotek

Allbogatan 17 34230 Alvesta

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Förkunskaper 
I denna mer avancerade kursen bör du kunna grunderna så som att ta fram en webbläsare (t.ex. Google, Safari eller Edge) och söka information där. Denna cirkel fördjupar sig i vardagsteknik om hur du kan installera appar, använda sociala medier som Facebook, ringa videosamtal och göra säkra inköp på internet. 


Tid och plats
På denna sida anmäler du dig till kursstart 12 september. Vi träffas 10 st tisdagar kl 10-12 på Alvesta bibliotek. Om ni redan är en färdig grupp på minst 4 personer så kan vi starta ganska omgående. Vi är max 6 personer i grupperna.


Föreningar eller större grupper
Är ni ett större gäng, kanske i en föreningen eller på en träffpunkt (upp till 8 pers) så finns även möjlighet att anordna en egen kurs. Kontakta oss för att diskutera möjligheter: ida.aragrim@sensus.se, tel: 070-22 73 330

Arrangemangsnummer: 605222

Ledare

Malin Reinholdsson

Kontaktperson