GÖTEBORG

Hur skapar jag ett bättre samarbete inom mitt band?

Välkommen till en föreläsning och workshop med Anna Johansen Fridén.

Datum

22 november 2023

Dag

Onsdag

Tid

Kl 18:00 - 20:00

Plats

Sensus Göteborg DrottninggatanTeorisal 32 vån 3

Drottninggatan 30 41114 GÖTEBORG

Pris

Se beskrivning

Den sista träffen i serien handlar om samarbete, konflikthantering och kollektiva kreativa processer. Som musiker behöver man ofta kunna ingå i samarbeten med många olika typer av människor i olika musikrelaterade sammanhang, något som kan leda till stressande konflikter, irritation och frustration.

Ta chansen att lyssna på en expert på gruppdynamik, som tipsar om hur man skapar bättre förutsättningar för konstruktiva samarbeten. Anna ger dig verktygen att navigera i kommunikation och dynamik gällande processer som turnéer, gig, inspelningar och låtskrivande.

Kostnad

Workshopen är kostnadsfri för dig som samverkar med Sensus eller är medlem i Musikcentrum Ny. Annars är kostnaden 150 kronor.

Inspirationsträffarna riktar sig till icke etablerade musiker och artister över 18 år. Eftersom både vi och Musikcentrum Väst vill att alla ska få möjlighet att delta så bjuds även icke-medlemmar i Musikcentrum Ny in och om du är med i Sensus musikverksamhet så betalar Sensus de 150kr som det kostar sammanlagt att delta under någon eller flera av dessa träffar. Det utgör även ett medlemskap hos Musikcentrum Ny.

Läs mer om MCV och medlemskapet "Musikcentrum Ny" på MCV.se

Under hösten kommer vi på Sensus samarbeta med Musikcentrum Väst (MCV) och arrangera inspirationsträffar för medlemmar inom ”Musikcentrum Ny” hos MCV och Sensus.

 

Arrangemangsnummer: 505393

I samarbete med

Kontaktperson