HJORTSBERGA

Barnkörläger i Alvesta 16–19 juni 2024

Välkommen till barnkörläger på Hjortsbergagården i Alvesta! Lägret riktar sig till sjungande barn från 10 år till 14 år i Växjö stift. Körer i alla storlekar är välkomna!

Startdatum

16 juni 2024

Veckodagar

Måndag, Tisdag, Onsdag, Söndag

Tid

Kl 16:00 - 19:30

Omfattning

4 tillfällen, 20 studietimmar

Pris

1500 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Välkommen till barnkörläger på Hjortsbergagården i Alvesta! Lägret riktar sig till sjungande barn från 10 år till 14 år i Växjö stift. Körer i alla storlekar är välkomna!

Lägret inleds kl. 16.00 på söndagen den 16 juni med en samlingsgudstjänst, varefter följer middag, repetitioner och kvällsmys. Måndag och tisdag kommer bland annat innehålla körövningar, enskilda sånglektioner, gruppass och fritidsaktiviteter. På onsdagen den 19 juni sker avslutningen med en musikgudstjänst kl 14:00 i Hjortsberga kyrka. 

Anmälan öppnar den 14 februari och stänger den 1 maj. Den första anmälan är preliminär och du som körledare anger enbart antal barn + medföljande vuxna.  Du gör sedan en definitiv anmälan senast den 20 maj, med namn på deltagarna, kostpreferenser med mera. Det går även bra att mejla en lista med uppgifter (fullständigt personnummer, körens namn, kostvariation/allergi) till anna.goransson@sensus.se.

Priset för boende och kost är 1500 kr/ barn för medlemmar i Växjö stifts kyrkosångförbund (övriga betalar fullpris ca 1950 kr/barn) Då ingår kost och logi för hela körlägret. Varje kör reser med sina egna ledare. Minst en (1) vuxen ledare per 10 barn. Resan till och från Hjortsbergagården behöver varje kör ordna på egen hand. Det finns endast plats för 65 barn.

Sveriges Kyrkosångsförbund

Man måste ha varit medlem de senaste 5 åren för att kunna få subventionen - här är en länk till retroaktiv faktura för medlemsavgift i  kyrkosångsförbundet: 
https://vaxjo.sjungikyrkan.nu/content/files/retroaktivfaktura2020-23.pdf

Repertoar

Vi kommer att öva in och framföra musikalen "Jakten på den försvunna psalmskatten". Varje kör anskaffar själva ett exemplar av musikalen via Runow Media. Innan ankomst är det bra om körbarnen övat in musikalens psalmer. Ange gärna i anmälan om era barn kan tänka sig att inneha roller i musikalen.

Jakten på den försvunna psalmskatten - Karin Runow 

 

Arrangemangsid: 1583698

Ledare

Inga-Lill Gustafsson

Kontaktperson

Utskriftsmöjligheter