Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Kalmar

Balett avancerad gymnasiet, VT 2022

Drömmer du om att dansa balett och få stå i vit tyllkjol på en scen? Eller vill du lära dig balett för att bli bättre i andra dansstilar?

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 19:00 - 20:30

Omfattning

14 tillfällen, 28 studietimmar

Plats

Danslokalen i kalmar

Verkstadsgatan 17 Kalmar

Pris

500 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Balett är grunden till alla dansstilar och i baletten tränar du hållning, styrka och flexibilitet i en vacker perfektion. Hos får du lära dig alla grunder i baletten samt pröva större balettkoreografier.

Vi jobbar processinriktat och mot scenisk produktion där deltagarna får vara med och påverka processen. Varje vårtermin avslutas med en större dansuppvisning på Kalmar teater.

Covid-19 restriktioner

Så som läget är i början av höstterminen har vi satt en gräns på 15 vuxna i danslokalen i Kalmar, inklusive ledare. Vi följer utvecklingen av pandemin och uppdaterar detta vid behov. För pardans gäller att deltagare dansar med samma partner under hela terminen, inga partnerbyten på grund av smittrisken. Självklart fortsätter vi att tillhandahålla handsprit och önskar att den med minsta lilla symtom stannar hemma, för allas skull. Ledare ansvarar för att deltagare släpps in och ut ur lokalen utan att det skapas trängsel.

Arrangemangsnummer: 56770

Ledare

Susanne Jennemyr

Kontaktperson