Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

FÄRJESTADEN

Baka med surdeg - coronaanpassat!

Har du velat lära dig surdegsbakning från grunden men inte kommit igång? Behöver du lite ljus i tillvaron nu i höst? Då är detta kursen för dig!

Startdatum

Se beskrivning

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 17:00 - 20:00

Omfattning

5 tillfällen, 20 studietimmar

Plats

Sandås Trädgård Öland

Södra Sandåsgatan 48 38634 FÄRJESTADEN

Pris

2000 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Under denna kurs gör vi egen surdeg och bakar olika sorters surdegsbröd t.ex frallor, tunnbröd, limpor, fyllda bröd, fruktbröd, rågbröd, kakor och mycket mer! Teori och praktik varvas och det finns utrymme för både bakprat och egna önskemål. Fika med surdegsbröd ingår och alltid minst 1 bröd att ta med hem varje kväll.

Denna kurs är anpassad för att klara vår riskbedömning nu under pandemin och vi blir därför 4 personer där alla tänker på att stanna hemma vid symtom och vi håller större avstånd än vanligt. Vid ankomst tvättar vi händerna såklart.

Vi bakar också med ölandsvete, en gammal kultursort, och kursen avslutas med att vi bakar i en vedeldad ugn vilket är en fantastisk upplevelse utöver det vanliga!

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs, bara en längtan efter att knåda deg tillsammans med andra. Däremot är det viktig att du är vaccinerad innan kursstart.

Plats

Sandås Trädgård Öland, Färjestaden

Ledare

Marianne Martinsson, entusiastisk surdegsbagare med eget hembageri.

Anmälan

Om du har frågor eller funderingar vänder du till Marianne på telefon 070-3854758. Kursen startar när vi har tillräckligt med deltagare.

Arrangemangsnummer: 56631

Kontaktperson