Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Bild: istockphoto

Avancerad spanska - dagtid och digitalt

Har du grundläggande kunskaper i spanska men vill komma vidare? Finslipa uttal, fördjupa dig i grammatik och få ett flöde i ditt tal? Då är detta kursen för dig! Vi startar en ny kurs i avancerad spanska med läroboken Caminando 5 som studiematerial (denna måste deltagare själv köpa men den används flera kurser).

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad

Veckodagar

Tisdag, Torsdag

Tid

Kl 10:30 - 12:00

Omfattning

10 tillfällen, 20 studietimmar

Plats

Zoom

Pris

1100 kr

Antal platser kvar

Fler än 5 platser kvar

Du kommer avancera utifrån dina förutsättningar och få hjälp med att med säkerhet kunna hantera situationer i vardagslivet och på en resa med hög nivå av grammatisk korrekthet och förståelse för meningsuppbyggnad och uttal.

Kursupplägg

Undervisningen sker mestadels på spanska utifrån gruppens nivå. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg. Varje vecka får ni hemuppgifter att lösa på egen hand. För att kunna delta måste du ha en fungerande webbkamera, mikrofon och internetuppkoppling. Observera att kursen endast ges på dagtid.

Vår ledare Lena Bergstrand har drivit en egen skola i Spanien under 28 år där hon undervisat i engelska på alla nivåer. Nu är hon tillbaka i Sverige och håller kurser i både spanska och engelska över Zoom med deltagare längre bort och även fysiskt i Kalmar där hon bor. Hon är en erfaren pedagog som kan anpassa sig till gruppens behov och har många övningar och texter på lager för er.

Arrangemangsid: 1548929

Kontaktperson