Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

HALLSBERG

Att skriva för livet – En kurs i reflekterade skrivande

I den här kursen lär du dig att använda reflekterande skrivande som ett verktyg för att utforska, bättre förstå och kanske även förändra ditt liv.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad och full

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 18:00 - 20:15

Omfattning

10 tillfällen, 30 studietimmar

Plats

Hallsbergs bibliotek

Västra Storgatan 10 69480 HALLSBERG

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Fullbokat

Det reflekterande skrivandet är en form av läkande skrivande och i kursen skriver vi för att utveckla våra tankar och undersöka våra känslor. Du behöver inga förkunskaper och du behöver inte prestera långa skönlitterära texter. Skrivandet är helt för din egen skull och det enda du behöver ta med dig är anteckningsbok och penna eller laptop. Du kommer att skriva på ett fritt sätt, utan fokus på form eller stavning, och med guidning av skrivhandledaren. Du behöver aldrig läsa upp dina texter inför andra deltagare men varje pass avslutas med ett samtal kring de tankar och känslor som väckts i skrivandet av texten.

Kursen har tre delar

Del ett: Att landa mjukt i skrivandet - fokuserar på förberedelse genom att skapa självomsorg och tillit till den egna kreativiteten.
Del två: Att fördjupa skrivandet - fokuserar på insikt genom att skapa mod att se och utmana de egna livsberättelserna.
Del tre: Att landa i sin livsberättelse - fokuserar på tillbakablick och framåtblick genom att skapa samband i terminens samlade texter och genom att därifrån skriva vägen framåt.

Tack till Region Örebro län för stöd.

Arrangemangsnummer: 155702

Ledare

Anna-Lova Rosell

Kontaktperson