Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

MALMÖ

Att leda samtal i en grupp - Vuxendialog

Välkommen till en kurs som utgår från Vuxendialogkonceptet.

Startdatum

29 september 2020

Veckodagar

Tisdag, onsdag

Tid

Kl 9:00 - 16:00

Omfattning

2 tillfällen, 14 studietimmar

Lokal/rum

Sensussalen

Pris

550 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Vuxendialog är en enkel modell för samtalsgrupper, där deltagarna talar personligt om angelägna livsfrågor.

En tydlig struktur och metodik ger var och en utrymme att tala om sina erfarenheter och tankar samt att lyssna och reflektera. Dialoggruppen ger möjlighet till personliga möten på lika villkor. Vuxendialog används i vitt skilda grupper och i olika sammanhang. Det kan vara en föräldragrupp, en samtalsgrupp i en kyrka likväl som bland arbetskamrater/personal på en arbetsplats, eller bland en grupp vänner. Det kan också användas i mötet med en patientgrupp, i folkhälsoarbete eller i integrationsarbete.

​ Utbildningen syftar till att varje deltagare ska få både en upplevelse, genom att prova på metoden och en teoretisk förståelse för vad Vuxendialog är. ​

​ Kursen sträcker sig över en heldag den 29 september och en halvdag den 7 oktober.

Anmälan

Anmäl dig senast 15 september. Först till plats gäller! I deltagaravgiften (550 kr.) ingår material och fika. Lunch ordnas på egen hand.

Glöm inte att fylla i ANNAN BETALARE i din anmälan om du inte ska betala som privatperson.

Arrangemangsnummer: 320437

Ledare

Elisabeth Bergagård

Pernilla Agardh

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.