Distans

Att hitta en skrivrutin - online

Startdatum

1 juli 2024

Veckodagar

Måndag, Onsdag

Tid

Kl 9:00 - 10:00

Omfattning

2 tillfällen, 2 studietimmar

Plats

På distans

Pris

1200 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Du skriver en text var tredje dag i sammanlagt trettio dagar. Du lägger ut dina texter på en gemensam plattform. I tre-dagars-rytm får du ”språngbräden” in i ditt skrivande samt skrivvägledning. Du kan lämna respons till andras texter och få respons på dina egna.

Målet med denna kurs är att skapa en skrivrutin och frigöra kreativitet. Du kommer att lita på ditt alldeles unika sätt att skriva. Du vågar mer, tillåter dig att leka och att följa dina idéer. Vår inre kritiker vill egentligen vårt bästa, den vill skydda oss från att göra bort oss. När vi blir vän med hen öppnas det ett oändligt rum av möjligheter. Att släppa sina texter för andras ögon är dessutom en viktig del i processen. Vad är det värsta som kan hända?

Du kommer att bli del av en liten grupp av likasinnade och får stöd av andra kursdeltagare. Med jämna mellanrum får du skrivvägledning. Vi kommer dessutom ha två (frivilliga) zoom-möten, ett i början och ett på slutet på månaden, där vi kan reflektera över vårt skrivande.

Denna kurs kan hjälpa dig att lära dig att skrivblockader inte är ett hinder utan en inbjudan till att ändra riktningen en smula. Du kommer att bli flexiblare i ditt skrivande och får möjlighet till att utveckla dina skrividéer. Du får mer energi och självförtroende. 

Tid

1-31 juli 2024

(Frivilliga) Zoom-träffar 1 juli och 31 juli kl. 9:00-10:00. 

Vi har vår egen studieplats på nätplattformen Learnify och du kan själv styra dina tider.

Ledare

Sabine Neumann, M.A. i litteratur och filosofi. Hon har lett många uppskattade skrivarkurser hos Sensus under åren. Sabine är certifierad skrivpedagog (utbildad i Berlin) och har dessutom över 30 års erfarenhet i Zen-meditation. Hon har skrivit flera böcker (på tyska och på svenska) och även arbetat som litterär översättare från svenska till tyska.

Arrangemangsid: 1592760

Ledare

Sabine Neumann

Kontaktperson

Utskriftsmöjligheter