Stockholm

Att åldras med IF- – en föreläsning med Kia Mundebo och Conny Bergqvist

Välkommen till en föreläsningsdag om åldrande och delaktighet bland äldre personer med IF. Allt fler personer med intellektuell funktionsnedsättning lever allt längre. Det innebär att det behövs en beredskap och kunskap kring åldrande och IF. Både hos personerna själva och för dem som ska ge stöd. Vad behöver personer med IF för att få ett bra liv på ålderns höst? Det får du reda på under dagens föreläsningar!

Datum

3 november 2022

Dag

Torsdag

Tid

Kl 10:00 - 14:30

Pris

Kostnadsfritt

Artister från Medis 5 uppträder med musik och sång!

God Dag dagliga verksamhet har en visning av ett av deras TV program från God Dag TV som sänds en gång i månaden på youtube.

• Förmiddagspasset är anpassat för dig med IF • Eftermiddagspasset är riktat mot dig som är personal

Föreläsare:

Kia Mundebo utbildar om intellektuell funktionsnedsättning, åldrande och demens i helhetsperspektiv. Hon har arbetat med frågor kring åldrande och IF i över 10 år. Först som ombudsman på Riksförbundet FUB och nu i egen regi samt som projektledare för det nationella projektet ”Gott liv som äldre – aktiviteter och boende för personer med IF”

Conny Bergqvist, tidigare Klippanrådgivare och anställd på Riksförbundet FUB är nu pensionär och föreläsare i äldrefrågor. Conny är talesperson i projektet ”Gott liv som äldre ” och utbildar sig där till diplomerad seniorexpert. Conny har en lindrig IF och talar gärna om delaktighet.

• Anpassad föreläsning klockan 10:00- 12:00 inklusive kaffepaus. • Föreläsning för personal klockan 12:30- 14:30 inklusive kaffepaus. • Lunch paus för anmälda klockan 12:00- 12:30

Plats, datum, tid och praktisk information:

Plats: Kulturskolan Medborgarhuset, Medborgarplatsen 4. Ingång på markplan vid simhallen. Ta hiss till höger, 6 vån. Ingång Kulturskolan.

Datum, tid. torsdag 3 november. kl. 10:00 – 14:30.

Övrigt: Kostnadsfritt men anmälan krävs. Vi bjuder på lunchwraps och fika gratis

OBS! Ange kostpreferenser i din anmälan, vi bjuder på vegetarisk kost.

Varmt välkommen!

För frågor, kontakta Anders Romare, anders.romare@sensus.se

Arrangemangsnummer: 325854

Kontaktperson