Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Stockholm

Arvsfonden Musikmöte-Medborgarhuset

med Mikael Ramel, Kent Sidvall, Catharina Fröjd & The Meeters

Datum

30 oktober 2023

Dag

Måndag

Tid

Kl 16:30 - 18:00

Plats

Medborgarhuset

Medborgarplatsen 4 Stockholm

Pris

Kostnadsfritt

Musikmöte är ett Arvsfondsprojekt där ungdomar och seniorer träffas och gör musik ihop. Vi presenterar projektet och det blir även livemusik. Kom och lyssna och anmäl dig gärna om du vill vara med i Musikmöte.

Fri entré!

 

På scen: 

Mikael Ramel-sen skivdebuten Till dig (1972) har Mikael varit en del av svenskt musikliv. Med sin syster Lotta förvaltar han sen 2010 pappa Povels musikskatt i föreställningen Povels naturbarn.

Kent Sidvall-Kent slog ned som en bomb i samband med SVT dokumentären Vägen till vansinnet (2015). Filmen visar hur Kent, via cooljazz, tar sig från ett liv i misär till ett ordnat liv med mikrofonen i hand. Alltid välklädd med kostym, fluga och hatt. 

Catharina Fröjd-Första låten i Musikmöte var Resan, text och musik av Catharina som även sjunger. I studion spelades det in en video som lanserades på sociala medier i april 2023. Många har blivit knockade av videon och Catharinas innerliga röst som har jämförts med storheter som Barbro Hörberg och Monica Zetterlund.

Samt The Meeters-Musikmötes eget band med flera av de medverkande ungdomarna tillsammans med Kent Sidvall och Musikmötes projektledare och producent Hans Lundquist och Martin Rössel.

Övrig information: hans.lundquist@sensus.se

 

Välkommen!

Arrangemangsnummer: 307294