Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Bild: Photo by Derek Truninger on Unsplash.

SOLLENTUNA

Lär dig spela elbas

Lär dig spela elbas hos oss!

Startdatum

Se beskrivning

Veckodag

Måndag

Tid

Se beskrivning

Omfattning

12 tillfällen, 12 studietimmar

Plats

Annorlunda MusikskolaStudio 2 1 tr

Sollentunavägen 145 19144 SOLLENTUNA

Pris

2700 kr

Innehåll och upplägg
Deltagarna delar två och två på en 45-minuterslektion, indelade efter nivå och intresse. Under kursens gång får du lära dig spela låtar med melodi och ackord och efter hand bredda repertoaren utifrån eget intresse. Du ges verktyg att skapa egen musik och får praktiska grunder samt lära dig bra spelteknik. Utöver detta får du under kursens gång kunskap i gehörs och musiklära samt praktisera och improvisera utifrån detta. På Annorlunda Musikskola arbetar vi gärna med improvisation och vid intresse ges du möjlighet att spela inför publik i ett mindre sammanhang.

Förkunskaper
Nybörjare, fortsättning eller avancerad, du delas in efter nivå och intresse.

Datum och tider
Terminsstart v.6 & v.36 tider måndagar. 

Utrustning
Ta med eget instrument.

Plats
Vi finns på Sollentunavägen 145 i Sollentuna, några minuters promenad söder om Sollentuna Centrum, pendeltåg och buss.

Rabatter
Du som är ledare för en grupp i Sensus Stockholm Gotland får alltid 20% på våra kurser (max 2000 kr) Sensus samarbetar idag med ett antal fackförbund. Som medlem i Försvarsförbundet och Finansförbundet får du rabatt på vårt öppna utbud. För rabatter i flera fackförbund och andra utbildningar läs mer här. För att få tillgång till rabatten uppge vid din anmälan att du är ledare inom Sensus eller vilket fackförbund du tillhör.

Avanmälan
Det går att utan avgift återta anmälan ända fram till startdagen, fast vi uppskattar att förändringar meddelas så snart som möjligt. Om avanmälan kommer efter första gången utgår en avanmälningsavgift. Om avanmälan kommer senare i terminen betalas hela avgiften. Undantag görs vid sjukdom med sjukintyg eller vid flytt från orten.

Arrangemangsnummer: 424454

Ledare

Andrew Fite

Kontaktperson