Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Distans

Amningskurs för dig som bor i Östergötland

Denna kurs riktar sig i första hand till dig som gravid och även dig som redan har en liten. Närmast närstående är också välkommen!

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad

Veckodagar

Måndag, Onsdag, Söndag

Tid

Kl 18:00 - 20:30

Omfattning

4 tillfällen, 12 studietimmar

Plats

På distans

Pris

950 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Birth Workers, alltså doulor, barnmorskor, undersköterskor, läkare inom förlossning och BB, BVC vård är också välkomna och har stor nytta av att gå denna kurs!

Kursen riktar sig i första hand till östgötabor men personer utanför Östergötland kan ansöka om en plats genom att boka kursen.

I kursen ligger fokuset på att du ska få tillräckligt med kunskap för att bli trygg och motiverad att gå in i din amnings roll.  Du får verktyg för att motverka komplikationer och om du ändå skulle drabbas vill jag ge dig verktygen för att komma ur det så snabbt som möjligt! Du ska få de bästa tipsen för en smidig start och kunna påverka din amning. Få den start på föräldraskapet som du själv önskar!

      Omfattning 4 tillfällen 18-20.30 den 8/4, 10/4, 17/4 och 21/4.

      Detta är en online kurs och hålls via Zoom. Inlogg och annan viktig information kommer via mail 1 vecka före kursstart

      Priset är 950 kr för varje gravid/ammande och partner eller annan stödperson går kursen gratis i hennes sällskap. Denna kurs är godkänd för friskvård och kan räknas på båda föräldrarna. Fakturan kan alltså delas på två delar där ni som par får en var ni kan lämna in för friskvårdsbidrag. Avbokar du din plats från 1 vecka innan kursstart eller närmare debiteras en kostnad på 700 kr. Hoppar du av under kursens gång debiteras hela kostnaden för kursen.

      Har du som gravid med dig en partner eller närstående under kursen är det viktigt att ni båda anmäler er. Detta även om ni deltar i kursen tillsammans vid samma dator. Varje gravid har möjlighet att ta med en extra person och denne betalar inte något för kursen. 

       Innan kursstart får du ett e-kompendium fullproppad med den viktigaste informationen och sammanfattningen, med länkar för mer information, studier, bilder och filmer.

      Minst 5 behöver vara anmäld för att kursen ska kunna starta.

 

Du är varmt välkommen att höra av dig direkt till kursledaren Mirali Rabb som är din kontaktperson för kursen på info@miraliv.com eller telefon 0704535483 med frågor eller funderingar. Hon svarar på samtliga frågor som rör kursen.

Arrangemangsid: 1584175

Ledare

Mirali Rabb

Kontaktperson

Kontor