Hem
Translate this page

Translate this site

Select your language in the dropdown menu below

Problem för nya deltagare att anmäla sig till verksamhet

Just nu upplever många nya deltagare att det är svårt att skicka in sin anmälan på sajten. Vi jobbar på att lösa problemet så snabbt som möjligt. Om du inte kan skicka in din anmälan, vänligen mejla in din anmälan till aktivitetens kontaktperson.

Distans

AMNI- odla till försäljning

Det finns ett stort behov av ökad matförsäljning i Sverige, både nationellt och regionalt. Vi erbjuder därför denna kurs till dig som är arbetslös som ett sätt i att öka dina chanser till att försörja dig på odling.

Startdatum

18 januari 2022

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 9:30 - 12:00

Omfattning

14 tillfällen, 42 studietimmar

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Innehåll

I kursen går vi igenom metoder och verktyg för odling, hur du hittar mark, växtzoner, växtföljd, tillstånd, marknadsföring och mycket mer. Allt för att du ska kunna komma igång med ditt professionella odlande säsongen 2022. Kursen kommer att utformas efter deltagarnas intresse och erfarenheter.

Upplägg

Kursen ges via Zoom och är kostnadsfri. Om du avanmäler dig senare än 7 dagar innan kursstart eller inte fullföljer kursen tar vi ut en administrationsavgift om 100 kr. Material tillhandahålls av ledaren och det du behöver är tillgång till en dator med uppkoppling till internet och som har en fungerande webbkamera och mikrofon.

Vi återkommer med fast startdatum i december 2021.

Ledare

Erica Wheeler, blomsterbonde med mångårig erfarenhet av odling och odlingsplanering. Hon driver företaget Flora och Fabler i Gästrikland och håller kurser i bland annat odling och mönsterkonstruktion för stickning.

Arrangemangsnummer: 56575

Kontaktperson