Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Distans

AMNI- odla till försäljning

Det finns ett stort behov av ökad matförsäljning i Sverige, både nationellt och regionalt. Vi erbjuder därför denna kurs till dig som är arbetslös som ett sätt i att öka dina chanser till att försörja dig på odling.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodagar

Tisdag, Torsdag

Tid

Kl 9:30 - 12:00

Omfattning

14 tillfällen, 42 studietimmar

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Fullbokat

Innehåll

I kursen går vi igenom metoder och verktyg för odling, hur du hittar mark, växtzoner, växtföljd, tillstånd, marknadsföring och mycket mer. Allt för att du ska kunna komma igång med ditt professionella odlande säsongen 2022. Kursen kommer att utformas efter deltagarnas intresse och erfarenheter. Mellan träffarna jobbar du själv med hemuppgifter.

Upplägg

Kursen ges via Zoom och är kostnadsfri. Om du avanmäler dig senare än 7 dagar innan kursstart eller inte fullföljer kursen tar vi ut en administrationsavgift om 200 kr. Material tillhandahålls av ledaren och det du behöver är tillgång till en dator med uppkoppling till internet och som har en fungerande webbkamera och mikrofon.

Vårterminen är fullbokad, men du kan anmäla dig till en reservplats så ser vi över möjligheten att starta fler grupper.

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som står långt ifrån arbetsmarknaden och är mellan 20 och 64 år. Om du redan deltagit i någon av våra tidigare kurser som riktar sig mot arbetslösa får du delta i mån av plats.

Ledare

Erica Wheeler, blomsterbonde med mångårig erfarenhet av odling och odlingsplanering. Hon driver företaget Flora och Fabler i Gästrikland och håller kurser i bland annat odling och mönsterkonstruktion för stickning.

Arrangemangsnummer: 56575

Kontaktperson