Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

NORRTÄLJE

Älskade stygn - stora och små stygn som ger karaktär

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad

Veckodagar

Lördag, Söndag

Tid

Kl 9:00 - 16:00

Omfattning

2 tillfällen, 14 studietimmar

Pris

2380 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Stygn, dess karaktär, hur man broderar dem och val av broderitråd påverkar uttrycket hur ens broderi tar sin form och gestaltning. Jag tar med dig på en lustfylld  och inspirerande två dagars kurs i stygnens värld.

Innehåll och upplägg

Under dag ett provar vi på olika stygn och garnkvalitéer. Andra dagen gör vi en formövning och omsätter det i fritt broderi utifrån dina egna stygnfavoriter.

Ledare 

Renée Rudebrant har varit verksam som konstnär och formgivare i 40 år med det textila uttrycket som grund. Hon har gett ut flera böcker inom broderi, undervisat inom det textila ämnet och har deltagit flera utställningar med sin konst. Renée ger numera endast ett fåtal inspirationskurser.

Datum

Helgkurs lördag och söndag 17-18 februari kl 9-16 båda dagarna. I priset ingår fika båda dagarna men ta med egna luncher. Det finns pentry med kyl och micro.

Förkunskaper

Kursen vänder sig både till dig som är nybörjare inom broderi men också till dig som har mer broderivana och vill lära dig mer om hur man kan arbeta med stygn och dess karaktär för att skapa ytor och uttryck.

 

Arrangemangsid: 1575245

Ledare

Renée Rudebrant

Kontaktperson