Sensus Möte

Välkommen till Sensus Möte, en ljus miljö med utsikt över Klara kyrka. Vi finns högst upp i Copper Building i hjärtat av Stockholm och har trevliga lokaler för konferens och möten. Endast ett par minuter från Centralstationen/T-Centralen.

På Sensus Möte har vi allt från stora konferensrum för exempelvis utbildningar och styrelsemöten till små konferensrum för det förtroliga samtalet. Vi har teknik och kompetens för alla tillfällen. Genom att arbeta medvetet med våra cateringfirmor och leverantörer kan vi erbjuda er hållbara och miljömedvetna alternativ. Du kan hyra våra konferensrum på hel- och halvdag, de mindre rummen även per timme.

Vi stänger efter november 2023

Sensus möte kommer att stänga till årsskiftet och verksamheten kommer att avvecklas stegvis. Under november har vi att öppet under vissa dagar. Redan bokade möten genomförs enligt plan, nya bokningar tas emot i mån av tid och plats. Bokningsförfrågningar skickas till sensusmote@sensus.se.

Ljusa, fräscha konferensrum

På nionde våningen i Copper Buildning har vi allt från små till stora rum, upp till 54 personer. Alla välutrustade och alla med tillgång till vår reception och lobby.

Se rum och priser
Hitta

Sensus Möte

Kontakta oss

Vi som jobbar på Sensus Möte

Vi hittade inga medarbetare eller kontor som matchar din sökning. Du kan alltid kontakta oss nationellt så hjälper vi dig komma rätt.

Röster om Sensus möte
Vi är återkommande kunder hos Sensus möte och är alltid lika nöjda: trevlig service, god mat och bra lokaler. Det känns bra att anordna möten och utbildningar hos Sensus möte eftersom jag vet att det alltid funkar som det ska.

Lena Bergman

Stiftsdiakon, Stockholms stift