Sensus Möte

Välkommen till oss på Sensus Möte, en ljus miljö med utsikt över Klara kyrka. Vi finns högst upp i Copper Building i hjärtat av Stockholm och har trevliga och lokaler för konferens och möten. Endast två minuter från Centralstationen och T-Centralen.

Navigera

Vi har allt från stora konferensrum för till exempel utbildningar och styrelsemöten till små konferensrum för det förtroliga samtalet. På Sensus Möte arbetar vi medvetet med våra cateringfirmor och leverantörer för att kunna erbjuda hållbara och miljömedvetna alternativ.

Du kan hyra våra konferensrum på hel- och halvdag, de mindre rummen även per timme.

Arbete med att minska smittspridningen på Sensus möte

Med anledning av Folkhälsomyndighetens nya råd som gäller from den 8/12-21 så uppmuntrar vi våra besökare att boka ett rymligt konferensrum och om möjligt begränsa till en person/bord i de större rummen. För att underlätta för detta erbjuder vi våra kunder, med bokningar under december och januari månad, att när det finns plats, byta till ett större rum utan kostnad.

Vi minskar kontaktytorna mellan olika grupper genom att t ex schemalägga luncher vid olika tidpunkter. För att minska trängseln vid t ex kaffemaskinen och toalettbesök uppmuntrar vi även våra gäster att inte ta paus samtidigt som andra grupper.

Vi fortsätter med de åtgärder vi har haft under hela hösten med uppmaningar till att tvätta händerna och att ha handsprit tillgänglig på många ställen i konferensen.

Vi har även goda möjligheter att erbjuda hybridmöten om vissa deltagare inte har möjlighet att närvara på plats. Fråga gärna oss så hjälper vi till med teknik och tips vid hybridmöten.

Tillsammans hjälps vi åt att minska smittspridningen.

Ljusa, fräscha konferensrum

På nionde våningen i Copper Buildning har vi allt från små till stora rum, upp till 54 personer. Alla välutrustade och alla med tillgång till vår reception och lobby.

Se rum och priser
Hitta

Sensus Möte

Kontakta oss

Vi som jobbar på Sensus Möte