Sensus Skåne-Blekinge

Vi finns i alla kommuner i Skåne och Blekinge. Sensus ger plats för möten där flera tolkningar lever sida vid sida i respekt för varandra.

Hej!

Välkommen till Sensus Skåne-Blekinge! Hos oss kan du vara med i en kör, spela i ett band, gå på en föreläsning eller fördjupa dig inom hållbarhet och demokrati.

Vi har kompetens inom rättighets- och hållbarhetsarbete, demokrati och antidiskriminering, ledarskaps- och organisationsutveckling, livsfrågor, kultur, hälsa och utveckling i arbetslivet. Vi möjliggör mötesplatser och samarbetar med föreningar, organisationer och offentlig sektor. Allt vi gör grundar sig i FNs allmänna förklaring om de mänskliga rättigheterna och målen för Agenda 2030.

På den här sidan hittar du information om aktuella projekt och kommande arrangemang. Du kan också ta del av nyheter om och berättelser från vår verksamhet

Vi hoppas att du ska bli inspirerad och vilja delta i något av våra arrangemang eller samarbeta med oss på något annat sätt!

Region | Sensus Skåne-Blekinge

Frukost och folkbildning

Välkommen på frukost med folkbildningstouch! Vi förkovrar oss tillsammans och samtalar kring olika ämnen. Frukostträffarna är kostnadsfria.

Läs mer

Ny mötesplats i Malmö!

Sensus mötesplats Malmö är en plats för alla slags möten. Här kan du komma in för en spontan kopp kaffe eller boka ett rum för ett stort eller litet möte. Alla rum går att hyra för heldag, halvdag eller per timme. Varmt välkommen!

Läs mer och boka

Studielokaler och tentamen

Studielokaler
Sensus region Skåne-Blekinge har studielokaler i Helsingborg, Ronneby, Kristianstad, Lund och Malmö, samt musikhus i Landskrona. Behöver din förening eller studiecirkel en lokal? Hör av dig till oss!

Tentamen
Söker du lokal för tentamenskrivning? Här bokar du rum för tentamenskrivning. Här bokar du rum för tentamenskrivning

Nyheter

Läs om vad som är på gång

#sensushjärtakultur

Vi älskar kultur! Följ #sensushjärtakultur i våra sociala medier så kan vi dela tankar kring kulturens betydelse för individ, deltagare och publik och kulturens betydelse för demokratibyggandet. Läs mer om aktuella kurser, cirklar och evenemang via länken.

Läs mer
Vår verksamhet

Berättelser från verksamheten

Vi hittade inga berättelser som matchar din sökning

Vill du utvecklas i din yrkesroll?

Sensus diplomutbildningar är praktiska och ger kunskaper som är direkt användbara i arbetssituationen. Med små grupper på 12-15 personer finns det gott om utrymme för handledning, feedback och diskussioner.

Läs mer om våra utbildningar

Aktuellt

Kommande arrangemang i Skåne-Blekinge

Blekinge län
+1

Vill du prenumerera på vårt nyhetsbrev?

Registrera dig här så skickar vi information till dig!

Kontakt

Kom i kontakt med oss

Vi hittade inga medarbetare eller kontor som matchar din sökning. Du kan alltid kontakta oss nationellt så hjälper vi dig komma rätt.