Bild: Scandinav Bildbyrå

Distans

Diplomerad Lönespecialist

Som Diplomerad lönespecialist ansvarar du för organisationens operativa lönearbete. Det här är en utbildning som ger dig möjlighet att bredda och fördjupa dina kunskaper inom lön, både teoretiskt och praktiskt

Startdatum

6 mars 2024

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 9:00 - 16:00

Omfattning

10 tillfällen, 80 studietimmar

Plats

På distans

Pris

39900 kr

Utbildningen vänder sig till dig som vill fördjupa dina kunskaper inom lönearbete. För att tillgodogöra dig utbildningen bör du ha gymnasiekompetens eller löneadministratörsutbildning samt minst ett års arbetslivserfarenhet av löne- eller ekonomiadministration.

Utbildningen pågår under ca 6 månader och genomförs vanligtvis en heldag ungefär varannan vecka vilket gör att du kan studera och arbeta parallellt.

I detta digitala upplägg (Zoom) eftersträvar vi små grupper och nära möten även om vi är på distans och lägger särskilt vikt vid dialog, diskussion och reflektion. Praktiska övningar blandas med teori och ledaren finns tillgänglig för frågor och ger dig personlig feed-back på dina uppgifter. 

Som bonus får du ett yrkesnätverk som du kan vända dig till under och efter utbildningen. Utbildningens upplägg gör att du kan studera och arbeta parallellt.

 

Informationsmöte - Kostnadsfritt

Vi håller ett Digitalt informationsmöte måndagen den 29 januari på mötesplattformen Zoom. Du får då träffa vår ledare Lise-Lei Hugosson som berättar om utbildningen. Läs mer och anmäl dig här

Pris: 39 900 kr. Litteraturkostnad tillkommer med ca 700:- 

Mer information om utbildningen

Hela innehållet i detalj

Deltagarröster

För ytterligare information och anmälan kontakta:
Suzanne Beving, suzanne.beving@sensus.se, 070-766 01 22
Maria Ljung, maria.ljung@sensus.se, 0470-70 73 02

 

Arrangemangsnummer: 606216

Ledare

Lise-Lei Hugosson

Kontaktperson