Bild: Michelle Olsson

Annorlunda musikskola

Ett musikhus som drivs av den ideella föreningen Sollentuna Jazz Workshop som sedan 1976 arrangerat musikkurser tillsammans med Sensus Stockholm. Här finns replokaler, studios och övningsrum.

Välkommen till Sensus nybyggda studio på Annorlunda Musikskola!

Är du intresserad av att lära dig DJa eller producera musik? Anmäl dig till vårens kurser för att komma igång med eller fördjupa ditt musikskapande.

Läs mer och anmäl dig
Annorlunda Musikskola

Aktuella kurser

Replokaler och studios

Behöver du och ditt band replokal?

Vi har sex replokaler, alla är utrustade med PA, klaviatur, bas- och gitarr-förstärkare och trumset. Ni behöver ha med era instrument, mikrofoner och trummisen behöver hi-hat och cymbaler.

Ni har möjlighet att boka en tid/vecka men om ni vill repa mer går det bra när lokalerna är lediga.

Läs mer

Historien om Annorlunda musikskola

Annorlunda musikskola startades år 1976 av den ideella musikföreningen Sollentuna Jazz Workshop (SJW). På den tiden fanns ingen musikskola som inriktade sig på jazzmusik och det var ett tomrum som SJW ville fylla. Samarbete inleddes med Sensus studieförbund (dåvarande SKS). Sollentuna kommun bistod med en gammal villa som rustades upp och byggdes om till musikhus. Idag används de sex replokalerna/studiorna och pianorummet flitigt av många olika musikutövare i Sollentuna kommun.

Läs mer
Hitta

Här finns Annorlunda musikskola

Information för Annorlunda musikskolas band

Annorlunda Musikskola

Bilder från musikhuset

Kontakt

Kom i kontakt med oss

Vi hittade inga medarbetare eller kontor som matchar din sökning. Du kan alltid kontakta oss nationellt så hjälper vi dig komma rätt.

Berättelser

Läs om Sensus musikverksamheter

Vi hittade inga berättelser som matchar din sökning

Visa alla