Yoga, natur och gemenskap – en helg i Jämtlandsfjällen för kropp och själ

15 juni, 2023

Välkommen till en helg fylld av yoga och naturupplevelser i Jämtlandsfjällen. Tillsammans med STF arrangerar Sensus en yogakurs som är öppen för alla, oavsett tidigare erfarenhet av yoga. Vi vill erbjuda en helg där du kan koppla av och låta kroppen och sinnet vila från vardagens stress och krav.

Under helgen kommer vi att utforska traditionell yoga med mjuka rörelser och fokus på andningen. Vi anpassar passen efter gruppen och det går alltid att lägga övningarna på den nivå där just du befinner dig. Varje pass avslutas med någon form av vila och meditation, vilket ger dig möjlighet att koppla av och landa i dig själv.

För att ge dig en fullständig upplevelse av fjällmiljön kommer vi att varva yogapassen med kortare vandringar och fri tid att utforska omgivningarna. Arådalen är en fantastisk plats med vacker natur och vi vill ge dig möjlighet att uppleva den på nära håll.

Vi ser fram emot en helg fylld av yoga, natur och gemenskap. Välkommen att följa med oss till Jämtlandsfjällen den 3-6 augusti.

Läs mer här och anmäl dig här!