Sensus Svealand söker ny regionchef

10 januari, 2022

Brinner du för folkbildning? Vill du vara med och leda, förvalta och utveckla Sensus som folkbildningsorganisation? Då kan rollen som Regionchef vara något för dig!

ANSÖK SENAST: 1 februari, 2022

Som regionchef för region Svealand leder du verksamheten och rapporterar direkt till regionens styrelse. Du har resultatansvar för regionen och löser uppgiften tillsammans med regionens 45 medarbetare. Sensus Svealand har kontor i Örebro, Eskilstuna, Gävle, Falun, Uppsala och Västerås. Din placeringsort kan bli någon av kontoren inom regionen men i tjänsten ingår det resor 1-2 dagar i veckan för att besöka övriga kontor.

Din uppgift är att utveckla vår verksamhet och bidra till att folkbildningens roll i samhället stärks. Du är förtrogen med bildning och kultur och i rollen som regionchef arbetar du nära våra medlemsorganisationer, samarbetspartner, politiker och intressenter. Rollen är bred och frågorna varierar och kan handla om exempelvis rekryteringar, ekonomi, stöd till kontoren, personalärenden, gemensamma möten och att representera Sensus.

Ledarskapet utgår från Sensus identitet som innebär en tilltro till medarbetares och människors förmåga att växa, lära och prestera. En viktig roll för regionchefen är att skapa förutsättningar för ett aktivt medarbetarskap. Som regionchef har du ansvar för att leda regionens utveckling. Du har också ansvar för att Sensus Svealand arbetar enligt Sensus värderingar och att Sensus identitet följs. Du ingår i regionschefskollegiet tillsammans med övriga regionchefer och Sensus förbundsrektor. Vi är ett Sensus.

Regionchefen är högste tjänsteperson och arbetar på uppdrag av regionstyrelsen.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Sensus med EQonomy/Wise Professionals. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på wise.se och du får då svara på några korta frågor – vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Välkommen med din ansökan!