Hållbar folkbildningsvecka i Östra Götaland

17 november, 2021
  • Samtal om livet
  • Demokrati och rättigheter
  • Hållbar utveckling

Sensus Östra Götaland bjuder in till en hållbar folkbildningsvecka tillägnad vårt och våra samarbetspartners arbete inom ramen för de globala hållbarhetsmålen, Agenda 2030. Veckan innehåller både digitala och fysiska arrangemang som är gratis för alla deltagare.

Mellan den 22 - 28 november (v.47) bjuder Sensus Östra Götaland in till ett stort utbud av arrangemang med teman såsom mänskliga rättigheter, internationella frågor, barns rättigheter, klimatfrågor och existentiell hälsa. Den hållbara folkbildningsveckan syftar till att lyfta det viktiga arbete som vi och våra samarbetspartners gör inom ramen för Agenda 2030, de globala hållbarhetsmålen.

Under veckan kommer du att kunna medverka i allt från workshops i att skriva klimatpoesi och träna på klimatsamtal till föreläsningar om situationen i Afghanistan och återbruk av kläder. Veckan innehåller både digitala och fysiska arrangemang som är gratis för alla deltagare.

Medverkande organisationer


Sensus, RFSU, Svenska Afghanistankommittén, Rädda barnen, Oas Kalmar, Föreningen Naturalum, Sandås Trädgård Öland, Vardagens civilkurage Växjö, Fridays for future, KFUM

Kontakt

Kom i kontakt med oss

Vi hittade inga medarbetare eller kontor som matchar din sökning. Du kan alltid kontakta oss nationellt så hjälper vi dig komma rätt.