Civilsamhällesfrukost för kraftsamling och kanalisering

1 mars, 2023
  • Demokrati och rättigheter

Om du är en av dem som ser civilsamhället som grunden i en stark demokrati vill vi välkomna dig till vår civilsamhällesfrukost.

Vilket samhälle vill vi se? Vart är vår demokrati på väg; hur tänker du? Vad ser du för lösningar på de gemensamma utmaningar vi står inför i dagens allt kallare samhällsklimat?

"Vi på Sensus vill vara ett växthus för kultur, bildning, lärande och demokrati. Vad är kvalitet i demokratiarbetet? Och hur utvecklar vi den tillsammans? Vi hoppas alla som brinner för dessa frågorna vill komma för att börja arbeta tillsammans", säger Anna Thim som är initiativtagare och enhetschef på Sensus.

Tanken är att vi alla under frukosten delar med oss av de utmaningar vi ser, samtalar samt skapar ja, vadå…? Vi vill att alla ska utforska möjligheterna att samskapa framtiden tillsammans.

Vi möts och pratar om hur vi kan ta tillvara på vår gemensamma utvecklingskraft den 27 april mellan klockan 09.00-10.00 på Sensus mötesplats Malmö på Södra Vallgatan 5.

Det finns frukost framdukad från klockan 08.30 och vi börjar alltså sedan klockan 09.00. Vi beräknar att vi håller på till klockan 10.00, men det finns möjligheter att stanna längre för dig som vill fortsätta samtalet, passa på att ha ett möte, eller bara njuta av en kopp kaffe till!

Om du har frågor eller funderingar, inspel eller vill ge inspiration; tveka inte att mejla anna.thim@sensus.se

Hoppas du och din förening eller organisation kryssar för morgonen redan nu i almanackan!

Anmäl dig här.