Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

MALMÖ

Frukost på Sensus - Civilsamhällesfrukost

Om du är en av dem som ser civilsamhället som grunden i en stark demokrati vill vi välkomna dig till vår civilsamhällesfrukost.

Datum

27 april 2023

Dag

Torsdag

Tid

Kl 9:00 - 10:00

Plats

Sensus MalmöSamförstånd

Södra Vallgatan 5 21140 MALMÖ

Pris

Kostnadsfritt

Vilket samhälle vill vi se? Vart är vår demokrati på väg; hur tänker du? Vad ser du för lösningar på de utmaningar vi står inför i dagens samhällsklimat?

Vi på Sensus vill vara ett växthus för kultur, bildning, lärande och demokrati. Vad är kvalitet i demokratiarbetet? Hur utvecklar vi den tillsammans?

Under frukosten delar vi med alla med oss av de utmaningar vi ser, samtalar samt går vidare med… ja, vadå…?

Välkommen att utforska möjligheterna att tillsammans förbättra förutsättningarna för ett fortsatt demokratiskt samhälle.

Vi möts och pratar om hur vi kan ta tillvara på vår gemensamma utvecklingskraft den 27 april mellan klockan 09.00-10.00 på Sensus mötesplats Malmö på Södra Vallgatan 5.

Frukosten finns framdukad från klockan 08.30 och vi börjar samtalet klockan 09.00. Efter klockan 10.00 finns möjligheter att stanna längre för dig som vill fortsätta samtalet, passa på att ha ett möte, eller bara njuta av en kopp kaffe till!

Hoppas du och din förening eller organisation kryssar för morgonen redan nu i almanackan!

Om du har frågor eller funderingar, inspel eller vill ge inspiration: tveka inte att mejla anna.thim@sensus.se

Våra frukostar är kostnadsfria men vi behöver din anmälan för att kunna beställa smörgåsar för rätt antal personer. Om du får förhinder, avboka senast två dagar innan eventet annars debiterar vi en avgift på 100 kr.

Arrangemangsnummer: 201152