Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Distans

Soul Children-Gathering i Sollentuna 20-21 april 2024

Välkommen till en helg fylld av musik och gemenskap!

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad

Veckodagar

Lördag, Söndag

Tid

Kl 9:30 - 17:00

Omfattning

2 tillfällen, 20 studietimmar

Plats

På distans

Pris

300 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Soul Children-Gathering i Sollentuna

Soul Children, en ekumenisk rörelse driven av Salt (EFS barn och unga) och Equmenia, bjuder in till Gathering 20-21 april i Sollentuna. Vi är en del av en internationell rörelse med över 40 körer i Sverige. Under helgen kommer vi att fylla Turebergskyrkan och Edsvikskyrkan med Mass Choir-övningar, dans och sociala aktiviteter. Vi avslutar med en öppen lördagskonsert i Turebergskyrkan och söndagsgudstjänst i Edsvikskyrkan. Våra gäster inkluderar Tim Uffindell från Storbritannien, Helene Rehaug Byholt från Oslo och Ulrika Ardin Dabo från Sollentuna.

Gatheringen är öppen för alla, inte bara Soul Children-körer. Enskilda deltagare och hela körer är välkomna! Om du är körledare och söker inspiration är denna helg för dig. Denna Gathering kommer att ge bestående minnen och energi in i vardagen både för barn och vuxna. Gatheringen riktar sig till barn i åldrarna 10-15 år.

Datum och tid

20-21 april. Start lördag kl. 9.30, slut söndag ca kl. 12.30.

Plats

Turebergskyrkan och Edsvikskyrkan, Sollentuna.

Anmälan

Sista dag för anmälan är tisdagen den 9 april. Anmälan sker uppdelat mellan en sida för enskilda deltagare (Soul Children-Gathering i Sollentuna | Enskild deltagare | Sensus) och en annan för en hel kör (Soul Children-Gathering i Sollentuna | Hel kör | Sensus).

När ni har anmält er kommer ni inom några dagar få ett välkomstbrev med information om repertoar, koreografi, detaljerat schema, etc. Ni kommer även att få en excel-fil, där ni fyller i personuppgifter för varje medlem (Hel kör). 

Pris

240 kr/deltagare för Soul Children-körer, 300 kr/deltagare för övriga. I priset ingår:

Lördag - fika, lunch & middag

Söndag - fika & lunch

Ledare

Under helgen kommer ni bland andra att träffa följande instruktörer:

  • Tim Uffindell, körinstruktör från Storbritannien och pionjär inom Soul Children UK. Tim har en unik förmåga att sammanföra skarpt fokus med glädje och individuell utveckling med teamkänsla.

  • Helena Alin, Soul Children-koordinator från Salt - EFS barn och unga. Helena är utbildad vid Kungl. Musikhögskolan i Stockholm och brinner för att skapa en atmosfär av trygghet, glädje och öppenhet.

  • Helene Rehaug Byholt, speciellt inbjuden från Soul Children i Norge och en av körledarna i Drammen Soul Children. Helene skapar direkt förtroende med barnen genom sitt förtroliga tilltal och sin energi.

  • Ulrika Dabo, körledare för Sollentuna Soul Children. Ulrika har startat och drivit flera populära körer och utmärks av sitt outtröttliga engagemang för sina unga körmedlemmar och sin förmåga att skapa god teamanda med sina kollegor.

Vi ser fram emot att välkomna er till en inspirerande och minnesvärd helg fylld av musik, gemenskap och glädje. Varmt välkomna till Soul Children-Gathering i Sollentuna!

Avanmälan & Ångerrätt

Sensus allmänna anmälningsvillkor gäller, se villkoren här.

Arrangemangsid: 1584284

Ledare

Karin Sundin

Kontaktperson