UDDEVALLA

Ledardag på vandring i Uddevalla

Tema: Existentiell hållbarhet och vad det innebär att vara människa i den tid vi lever i.

Startdatum

4 maj 2024

Veckodag

Lördag

Tid

Kl 9:00 - 15:00

Omfattning

1 tillfälle, 5 studietimmar

Plats

Se beskrivning

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Vi vandrar Strandpromenaden mot Gustafsberg och sedan slingan ”Jorden runt” i lätt till medelsvår terräng ca 8-10 km. Vi startar och slutar vid den Syrianska hästen. 

Under förmiddagen kommer vi vandra med Amanda Martling, omställare och utbildare inom Omställningsnätverket, och samtala om existentiell hållbarhet och vad det innebär att vara människa på vår planet i den tid vi lever i. Vi kommer att vandra och stanna på vackra platser där Amanda kommer ge oss tankar och inspiration kring hur omställningen till ett hållbart samhälle sker både i den yttre konkreta världen – och i vår inre värld. Vi kommer att samtala och reflektera tillsammans, men också gå en kortare del av sträckan i tystnad för att uppleva mer med våra kroppar och våra sinnen.   

Lunch äter vi på Gustafsberg. Under eftermiddagen kommer vi prata om ledarrollen och dela erfarenheter med varandra utifrån det. 

Ledardagen är kostnadsfri för ledare i Sensus. Sensus bjuder på lunch, men alla deltagare har med sig dryck och medhavd fika för förmiddagen. Du behöver själv kunna ta dig till startplatsen som anges för respektive vandring. Max antal deltagare per vandring är 15. Vi prioriterar dig som är aktiv ledare. 

I år erbjuder Sensus Västra Sverige Ledardag på vandring i Uddevalla, Halmstad och på Gotaleden utanför Göteborg. Innehållet kommer vara samma på alla platser.

Sista anmälningsdag:  26 april. Vid anmälan till vandringen uppge din kontaktperson på Sensus samt specialkost. 
Arrangemanget sker i samarbete med Västra Götalands Regionen.

Arrangemangsid: 1580905

Ledardag på vandring

Fler tillfällen

Ledare

Linn Heiel Ekeborg

Kontaktperson

Utskriftsmöjligheter