Bild: Scandinav Bildbyrå

Distans

Diplomerad Ekonomiassistentutbildning

Som diplomerad ekonomiassistent sköter du organisationens löpande bokföringsarbete och administrerar företagets ekonomi.

Startdatum

18 september 2024

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 9:00 - 16:00

Omfattning

10 tillfällen, 80 studietimmar

Plats

På distans

Pris

39900 kr

Utbildningen Diplomerad ekonomiassistent är för dig som arbetar med eller ska börja arbeta med ett företags löpande bokföring och redovisning.

Utbildningen ger dig grundläggande kunskaper i det dagliga arbetet med löpande bokföring, avstämningar, moms- och arbetsgivardeklarationer och rutiner kring detta.

Genom att varva teori och praktik får du en förankrad förståelse för vad som ska göras, varför det ska göras, när det ska göras och inte minst hur du gör. Den praktiska bokföringen i utbildningen görs både manuellt och i bokföringsprogram (FortNox).

Utbildningen vänder sig till dig som vill utöka dina kunskaper inom ekonomiområdet så att du kan genomföra ett kvalificerat arbete som diplomerad ekonomiassistent.

Utbildningen pågår under ca 6 månader och genomförs vanligtvis en heldag ungefär varannan vecka vilket gör att du kan studera och arbeta parallellt.

I detta digitala upplägg (Zoom) eftersträvar vi små grupper och nära möten även om vi är på distans och lägger särskilt vikt vid dialog, diskussion och reflektion. Praktiska övningar blandas med teori och ledaren finns tillgänglig för frågor och ger dig personlig feed-back på dina uppgifter. 

Se innehållet i detalj här

Pris: 39 900 kr. Litteraturkostnad tillkommer. 

Din kunskapsnivå:

Är du på rätt kunskapsnivå för att tillgodose dig utbildningen på bästa sätt? Gör vårt självbedömningstest här.

För ytterligare information och anmälan kontakta:

Suzanne Beving, suzanne.beving@sensus.se, 070-766 01 22
Maria Ljung, maria.ljung@sensus.se, 0470-70 73 02

 

 

 

Arrangemangsid: 1525637

Aktuella informationsmöten

Cirklar, kurser och evenemang

Ledare

Eva Holm Wiberg

Kontaktperson

Utskriftsmöjligheter