Bild: Scandinav bildbyrå

Distans

Diplomerad kommunikatör

För att fungera framgångsrikt i rollen som kommunikatör behöver du både teoretisk och praktisk kunskap i kommunikation.

Startdatum

11 september 2024

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 9:00 - 16:00

Omfattning

10 tillfällen, 80 studietimmar

Plats

På distans

Pris

39900 kr

Utbildningen Diplomerad Kommunikatör är en grundläggande kommunikatörsutbildning. Du får förståelse för kommunikationsprocessens olika delar och din egen roll som kommunikatör samt kunskaper som gör att du kan bedriva ett medvetet och strategiskt kommunikationsarbete.

Mål 
Målet med utbildningen är att generera kunskap som gör att du kan planera, genomföra och ansvara för intern och extern kommunikation, skriva intresseväckande, korrekt och läsvänligt, behärska grunderna i de grafiska dataprogrammen, producera enklare informationsmaterial, stärka din organisations webbnärvaro samt kommunicera och interagera i sociala medier på ett medvetet sätt.

Målgrupp
Utbildningen vänder sig till alla som arbetar med eller har tidigare erfarenhet av arbete med information och kommunikation och som behöver bredda sina teoretiska och praktiska kunskaper.

Förkunskaper
Grundläggande datorvana är ett krav. Du måste också ha tillgång till dator och Adobes grafiska program InDesign, Photoshop, Illustrator samt två skärmar under utbildningsdagarna i Adobe.

Pris
39 900 kr. Det tillkommer en kostnad på cirka 900 kronor för litteratur som deltagaren själv införskaffar. 

Hela innehållet i detalj

Deltagarröster

Arrangemangsid: 1586814

Aktuella informationsmöten

Ledare

David Söderlind

Kontaktperson

Utskriftsmöjligheter