Distans

Anti-Aging för rösten – exklusiv onlinekurs med Lena König

Sex-veckors-kurs, för körsångare, körledare och andra röstintresserade, i metoden som hjälper till att hålla rösten fräsch, vital och elastisk hela livet.

Startdatum

26 september 2024

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 19:00 - 20:30

Plats

På distans

Pris

Se beskrivning

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Anti-Aging

Metoden, som är framtagen av professor Elisabeth Bengtson Opitz i Hamburg, går ut på att stärka de organ som är aktiva vid sång, och den baserar sig på resultatet av medicinska studier och ett mångårigt praktiserande. Övningarna som hör till metoden är mycket konkreta och ger snabbt resultat för den flitige. I dag finns endast 20 certifierade Anti-Aging-pedagoger i Sverige. Läs mer om Anti-Aging på vår hemsida.

 
Anti-Aging är i första hand framtaget för att hålla en åldrande röst vital och elastisk, men passar lika bra för yngre som vill hålla sin röst i form. De olika delfunktionerna av röstapparaten genomarbetas systematiskt och noggrant. Metoden är oerhört konkret och lätt att förstå, och tillämpa, och den ger snabba effekter på rösten.

Kursens genomförande 

Kursen hålls på distans i realtid via videoplattformen Zoom. Du får även ta del av förinspelat videomaterial att öva till mellan lärtillfällena. För dig som vill går det även att få individuell coaching.

Du kan delta i kursen på två olika sätt: 

1. Aktiv deltagare (max 8):

  • 12 studietimmar gruppundervisning via zoom, samt en förinspelad video.
  • 6 egna individuella tillfällen med kursledaren via zoom, eller telefon. 

    Den förinspelade videon släpps varje torsdag ca 20.30 efter gemensam zoomträff. Du får sedan vissa hemuppgifter som redovisas i en inspelad film som skickas till kursledaren (du kan göra en video med t ex mobiltelefonen). Instruktionsvideo för inspelning kommer att skickas ut. Därefter konsultation med kursledaren via Zoom, (mail) eller per telefon.

Kursavgift, aktiv deltagare: 3000 kr
 
2. Passiv deltagare (du sjunger bara för dig själv hemma):

  • 12 studietimmar gruppundervisning via zoom, samt en förinspelad video.
  • Du har möjlighet att vara med på ett Zoom-möte varje torsdag kl. 19, men får ingen egen konsultation med kursledaren. 

Kursavgift, passiv deltagare: 2000 kr

Datum

Kursen går på distans via videoplattformen Zoom. Torsdagar kl. 19.00-20.30 med start 2024-09-26.

Förkunskaper

Kursen vänder sig till såväl nybörjare som avancerade.

Tips

Köp gärna boken "Anti-Aging för rösten: en handbok för en frisk och klockren röst" inför kursstarten. Den finns att köpa på Wessmans och Adlibris

Rabatter

Du som är ledare för en grupp i Sensus Stockholm Gotland får alltid 20% på våra kurser (max 2000 kr). Sensus samarbetar idag med ett antal fackförbund. Som medlem i vissa fackförbund kan du få rabatt på vårt öppna utbud. Läs mer om rabatter för fackmedlemmar här. För att få tillgång till rabatten uppge vid din anmälan att du är ledare inom Sensus eller vilket fackförbund du tillhör.

Arrangemangsid: 1598821

Ledare

Lena König

Kontaktperson

Utskriftsmöjligheter