Sensus musikverksamhet

Vi erbjuder stöd i form av studiotid, replokaler och spelningar samt en möjlighet att ta del av Sensus nätverk när det gäller coaching, klubbarrangörer, bokningsbolag, skivbolag, distributörer m.m.

Genom att samarbeta med oss får ni tillgång till Sensus kompetens och stöd. Vi som arbetar med musikgrupper i Sensus är ofta musiker själva och har lång erfarenhet av olika genrer samt har tillgång till ett stort musiknätverk som ni som band får ta del av.

Kontakta oss så berättar vi mer vad gärna mer om vad vi kan göra tillsammans.

Börja spela

Sensus har musikverksamhet i hela landet. Kontakta oss om du är intresserad av att börja skapa eller spela musik.

Läs mer här

Sensus live

Det är viktigt att få stå på en scen och spela. Sensus ger dig den möjligheten. Det kan handla om klubbspelningar, samarrangemang eller egna arrangerade konserter. Sensus erbjuder även seminarier och workshops inom områden som rör konsertverksamhet.

Läs mer om Sensus live

Replokaler och musikhus

Hos Sensus hittar du replokaler för ditt band, antingen i något av våra musikhus eller i någon av de lokaler vi ständigt söker för att ge ditt band möjlighet till en lokal att repa i.

Läs mer om våra replokaler och musikhus

Distribution

Sensus distribution är ett erbjudande i samarbete med Record Union. Record Union och Sensus är stolta över att kunna erbjuda artister och band som är knutna till Sensus en möjlighet att gratis få ut sin musik på alla de största digitala musiktjänsterna.

Läs mer här

Jämlik musikscen

Sensus jobbar för en tillgänglig musikscen och ett brett utbud. Vi jobbar aktivt med att ha en jämn könsfördelning, genrebredd och mångfald på våra arrangemang och vill att en musiker ska få vara en musiker.

Läs mer om jämlik musikscen

Nätverk och coachning

Kontakter är viktigt inom musikbranschen. Sensus erbjuder mötesplatser och möjlighet till nätverkande både lokalt och nationellt.

Läs mer om nätverk coh coachning

Kurser, workshops och clinics

Sensus anordnar clinics, workshops, föreläsningar och coachning inom områden som rör exempelvis musikbranschen, ljudteknik, instrumentkunskap, arrangörskunskap eller samspel.

Läs mer här

Manifest On Tour

Manifest On Tour är en seminarieturné där experter från olika delar av musikbranschen delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter.

Läs mer om Manifest on Tour