Replokaler i Stockholm på Wallingatan

Musikhuset Wallingatan centralt i Stockholm bjuder på en mångfald av musikaliska uttryck. Här möts pop, rock, jazz och etnisk folkmusik m.m. i en spännande mix representerad av ett stort åldersspann – allt från proffs till amatörmusikanter. Wallingatan är tillgängligt för alla och är ett verksamhetshus där mångfald och inkluderande är viktigt.

Nio replokaler och en studio

Musikhuset Wallingatan har idag nio replokaler och en studio. Sju av replokalerna är lokaler som 3-4 grupper/band delar på och där banden har sin egen utrustning.

Övriga två replokaler är fullt utrustade lokaler, vilket innebär att Sensus tillhandahåller ett litet PA med mixer och mikrofoner, gitarr- och basförstärkare, elpianio/keyboard samt elgitarr och basgitarr. Här hyr du in dig på fasta tider och dagar i pass om tre timmar per gång.

Den större av dessa fullt utrustade lokaler används även till repetitioner för musikproduktion inför turnéer, skivinspelningar och annat. Vi erbjuder även att kunna spela in ett rep i denna lokal då den är kopplad till vår studio.

Studio med dubbla inspelningsrum

Vår studio består av ett kontrollrum och två inspelningsrum. Studion är uppbyggd kring DAW-systemen Logic X Pro och Abelton Live. Vi har UAD som ljudkort och kan spela in 18 kanaler simultant.

I Wallingatans studio finns också en liten lounge med kök där många spontana och intressanta möten sker. Där du plötsligt kan träffa andra musiker och ibland förebilder. Möten som kan leda till samtal, nätverkande och tips och tricks om spelplatser, arrangörer och inspelningar.

Varmt välkommen till oss!

Gör din intresseanmälan här.

Wallingatan

Bilder från musikhuset

Kontakt

Kom i kontakt med oss

Vi hittade inga medarbetare eller kontor som matchar din sökning. Du kan alltid kontakta oss nationellt så hjälper vi dig komma rätt.

Berättelser

Läs om Sensus musikverksamheter

Vi hittade inga berättelser som matchar din sökning

Hitta

Här finns Sensus Wallingatan