Bild: Michelle Olsson / Linnéa Jonsson

Sensus Studios Wallingatan

Sensus Studios Wallingatan ligger centralt i Stockholm och bjuder på en mångfald av musikaliska uttryck. Här möts pop, rock, jazz och etnisk folkmusik mm i en spännande mix representerad av ett stort åldersspann och allt från proffs till amatörmusikanter.

Replokaler och studios

Vi har ett antal lokaler som 3-4 grupper delar på där banden kan anpassa rummet med egen utrustning utifrån sina behov.

Vi har också lokaler som är fullt utrustade, där Sensus tillhandahåller PA, mikrofoner, förstärkare och instrument. Här hyr du in dig på fasta tider och dagar i pass om tre timmar per gång - eller på strötider för produktionsrep inför spelning, turné eller liknande.

Inspelningsstudio med dubbla inspelningsrum

Dessutom har vi en inspelningsstudio som består av ett kontrollrum och två inspelningsrum med massor av instrument, mikrofoner och det mesta man kan behöva. Studion är uppbyggd kring DAW-systemen Logic X Pro och Abelton Live. Vi har UAD som ljudkort och kan spela in 18 kanaler simultant.

Vi arrangerar regelbundet studiointroduktioner för att ni ska kunna hantera studion själva.

Möten

I Sensus Studios Wallingatan finns en lounge med kök där ni kan träffa andra musiker och ibland förebilder. Möten som kan leda till samtal, nätverkande och tips och tricks om spelplatser, arrangörer och inspelningar – och kanske nya samarbeten?

Varmt välkommen till oss!

Gör din intresseanmälan här.

Wallingatan

Bilder från musikhuset

Tillgänglighet

Entré: Hiss (bredd 130cm) finns från gatuplan ner i Sensus lokaler. För att komma in i lokalerna behöver man få nyckel och kod från Sensus.

Parkering: Finns precis utanför på Wallingatan samt näraliggande gator.

Toalett: Tillgänglighetsanpassad toalett finns vid loungen.

Rullstolar: Dörrmått 74 cm

Kontakt

Kom i kontakt med oss

Vi hittade inga medarbetare eller kontor som matchar din sökning. Du kan alltid kontakta oss nationellt så hjälper vi dig komma rätt.

Berättelser

Läs om Sensus musikverksamheter

Vi hittade inga berättelser som matchar din sökning

Hitta

Här finns Sensus Wallingatan