Musikhuset i Oskarshamn

Oskarshamns musikhus är en mötesplats för kommunens band och artister. Här träffas och utvecklas musikintresserade över alla åldrar och alla genrer.

Musikhuset i Oskarshamn består av två våningar med tillgång till hiss. Här finns totalt 11 replokaler och en produktionsstudio som också passar som en podd-studio. I fastigheter finns fikarum, kök och toaletter.

En liten promenad bort (centralt i Oskarshamn) ligger vår större inspelningsstudio och våra nya prod studios.

491 Studios

Sensus driver en stor inspelningsstudio i centrala Oskarshamn där man kan spela in fullstora band. Vi arbetar i Protools och det finns en stor uppsättning med backline samt en fin mikrofonpark. Studion används främst av de som har en studiecirkel hos oss. Vi har även kurser i studioteknik. Vi har även byggt tre nya lokaler i anslutning till studion som kan användas för musikproduktion, pod eller annat skapande.

Fokus Tjejer

Fokus Tjejer är ett projekt som riktar sig mot tjejer i åldrarna 13-19 år. Inom ramen för projektet får deltagarna prova på att uttrycka sig genom bland annat dans, bild, musik, keramik, podcasting, foto, film och körsång.

Läs mer

Följ oss på Facebook

Följ vår Facebook-sida för att hålla dig uppdaterad om vad som är på gång i musikverksamheten i Oskarshamn.

Se på Facebook
Kontakt

Kom i kontakt med oss

Vi hittade inga medarbetare eller kontor som matchar din sökning. Du kan alltid kontakta oss nationellt så hjälper vi dig komma rätt.

Hitta

Här finns musikhuset

Berättelser

Läs om Sensus musikverksamheter

Vi hittade inga berättelser som matchar din sökning