Bild: Anton Näslund

Musikhuset Inferno i Katrineholm

På Sensus musikhus i Katrineholm kan du utveckla vad du vill inom musiken. Vi vill vara en möjliggörare för dig som har en idé du vill förverkliga. Vi finns för dig som vill börja spela i band, musiker som behöver replokal, ett kompisgäng som vill arrangera en konsert, föreningar som behöver någonstans att ha möten, med mera.

Vi har 20 replokaler, utrustad replokal och studio för musikproduktion. Du får tillgång till kurser, musiknätverk och inspelningsmöjligheter. Är du nybörjare och vill lära dig spela eller producera musik – vi erbjuder kurser för dig. Om ni startar en studiecirkel med minst 3 personer får ni tillgång till en egen replokal, avgift 750-850 kr/ mån och lokal.

Gör din intresseanmälan här.

Studio för musikproduktion

Lokalen har Macdator, ljudkort, monitorer och mikrofon. Vi använder musikprogrammet logic. Om ni startar en studiecirkel med minst 3 personer kan lokalens bokas via en kalender.

Utrustad replokal

Lokalen är fullt utrustad med komplett backline och sånganläggning. Ni bokar tider i en kalender. Vi erbjuder olika lösningar för hur er verksamhet ser ut.

Följ oss på Facebook

Följ vår Facebook-sida för att hålla dig uppdaterad om vad som är på gång i musikverksamheten i Katrineholm.

Se på Facebook
Kontakt

Kom i kontakt med oss

Vi hittade inga medarbetare eller kontor som matchar din sökning. Du kan alltid kontakta oss nationellt så hjälper vi dig komma rätt.

Berättelser

Läs om Sensus musikverksamheter

Vi hittade inga berättelser som matchar din sökning