Musikhuset Garaget i Uddevalla

I januari 2024 tog Sensus över driften av musikhuset på Bastiongatan 40 i Uddevalla. I samband med denna förändring introducerades ett nytt namn för lokalerna – Garaget. Här finns flera studios/replokaler, några fullt utrustade och andra där banden själva tar med sig egen utrustning. Det finns även en inspelningsstudio. Vi välkomnar både gamla och nya besökare till denna spännande mötesplats, där musik och kreativitet står i centrum! I musikhuset Garaget strävar vi efter att skapa en dynamisk mötesplats för alla.

Lokaler och utrustning

Vi har 8 lokaler som 2-3 grupper/band delar på, där de anpassar rummet med sin egen utrustning utifrån sina behov.

Vi har 2 lokaler som är utrustade, där Sensus tillhandahåller PA, mickar, stativ, bas- och gitarrförstärkare samt trumset. Ni behöver bara ha med instrument som gitarr och bas. Här hyr ni in er på fasta tider och dagar - eller på strötider för produktionsrep inför spelning, turné eller liknande.

  • Det finns en fikahörna med kaffebryggare och micro.
  • Lokalerna är larmade.
  • Parkering: Finns precis utanför på (där man betalar via en app).
  • För att komma in i lokalerna behöver man få nyckel och kod från Sensus.

Starta studiecirkel

När ni som grupp/band hyr lokal hos oss så utgår vi från studiecirkeln, som är en grupp människor som utifrån sina behov och intressen söker kunskap tillsammans.

Läs mer om hur en studiecirkel fungerar

Musikhuset Garaget

Hitta hit

Kontakt

Kom i kontakt med oss

Vi hittade inga medarbetare eller kontor som matchar din sökning. Du kan alltid kontakta oss nationellt så hjälper vi dig komma rätt.

Berättelser

Läs om Sensus musikverksamheter

Vi hittade inga berättelser som matchar din sökning