Anlita en certifierad Anti-Aging pedagog

Vill du utveckla din kör enligt metoden Anti-Aging för rösten? Här finner du certifierade pedagoger redo för uppdrag.

Birgitta Mannerström Molin.jpg.JPG

Birgitta Mannerström-Molin, Göteborg

Birgitta är utbildad sångpedagog och kördirigent och är hemhörande i Göteborg. Hon är verksam som körledare i Härlanda församling i Göteborg och gör uppdrag för El Sistema, Göteborgs Symfoniker, Körcentrum Väst med flera. Hon undervisar i körmetodik vid musikhögskolan i Göteborg. 2016 blev Birgitta utsedd till årets Barn- och Ungdomskörledare.

Kontakta Birgitta
Telefon: 0708404346
E-post: birgitta.molin@gmail.com
Tar uppdrag i: hela Sverige

EvaMarie Agnelid.JPG

EvaMarie Agnelid, Stockholm

EvaMarie Agnelid är kördirigent, kyrkomusiker och sångerska. Efter utbildningar på bland annat Musikhögskolan i Göteborg är hon verksam i Svenska kyrkan i Saltsjöbadens församling som körledare med både vuxen- och barnkörer. EvaMarie tar uppdrag i hela landet.

Kontakta EvaMarie
Telefon: 0736504644
E-post: evamarie.agnelid@gmail.com
Tar uppdrag i: hela Sverige

Gunhild Scheike.JPG

Gunhild Scheike, Uppsala

Gunhild Scheike är kyrkomusiker hemhörande i Uppsala. Gundhild har gått "Avancerad kördirigering" på universitetet i Uppsala vårterminen 2009 under Stefan Parkman samt gått kurs i 'Barnkörmetodik' för Gunnel Fagius via Uppsala Universitet.

Kontakta Gundhild
Telefon: 0705625273
E-post: kreativagunhild@gmail.com
Tar uppdrag i: Dalarnas län, Gävleborgs län, Jämtlands län, Norrbottens län, Uppsala län, Västerbottens län, Västernorrlands län

Katarina Solen Hiller.JPG


Katarina Solén Hiller, Göteborg

Utbildad organist med inriktning sång och kördirigering i Göteborg. Efter examen vidareutbildade hon sig till körpedagog för barn och vuxna samt i solistisk sång i Karlsruhe Tyskland. Just nu arbetar Katarina som organist i Högsbo församling där hon också har musikterapi på rehab sjukhus. Diplomerad RGRM. Katarina arbetar gärna med sångteknik samt konsertteman.

Kontakta Katarina
Telefon: 0317048810
Mobil: 0708398652
E-post: katarina.hiller@bredband.net
Tar uppdrag i: Hallands län och Västra Götalands län

Lars Lind.JPG


Lars Lind, Sundsvall

Lars är förbundsdirigent i Sveriges kyrkosångsförbund med inriktning Barn och unga. Lars bor i Sundsvall. Lars har läst barnkörmetodik för Gunnel Fagius samt studerat piano i Los Angeles för Henry Brewer och Cat Gray samt läst piano och sång vid MIT i USA.

Kontakta Lars
Telefon: 0703027451
E-post: lars_lind@outlook.com
Tar uppdrag i: Gävleborgs län, Jämtlands län, Uppsala län och Västernorrlands län

Lena König.JPG


Lena König, Stockholm

Lena har utbildning från Musikhögskolan samt Operastudier vid Operastudio-67. Lena arbetar som sångpedagog, både med individuella konsultationer och gruppundervisning samt leder två Sensus körer. Lena har medverkat som sångerska, i många operauppsättningar och konserter, och har framträtt både som korist och solist tillsammans med Radiokören och Eric Ericsons Kammarkör. Under de senaste åren har hon samarbetat med flera skådespelare, till exempel Marika Lagercrantz, i olika föreställningar. Stockholmspolisen, präster inom Svenska kyrkan, Birgitta-systrarnas kloster, är några exempel på uppdragsgivare.

Kontakta Lena
Telefon: 0851012626
Mobil: 0707552977
E-post: contact@lenakonig.com
Tar uppdrag i: hela Sverige

Margaretha Skoglund.JPG


Margaretha Skoglund, Borås

Verksam som organist i Gustav Adolfs kyrka i Borås och har körsång som ett stort specialintresse. Leder i dag kyrkokör, damkör och oratoriekör, där repertoaren spänner från visor till "Ein deutsches Requiem" av Brahms.

Kontakta Margaretha
Mobil: 0702675355
E-post: margaretha.skoglund@svenskakyrkan.se
Tar uppdrag i: Hallands län, Jönköpings län, Kalmar län och Västra Götalands län

Maria Andersson.JPG


Maria Andersson, Mellerud

Maria är kyrkomusiker i Melleruds Pastorat och leder kyrkokör, damkör samt barnkör.

Kontakta Maria
Mobil: 0722006206
E-post: maria.s.andersson@svenskakyrkan.se
Tar uppdrag i: Värmlands län och Västra Götalands län

Peter Melin.JPG


Peter Melin, Uppsala

Peter arbetar sedan 25 år med körer. Han är bland annat dirigent för tre vuxenkörer, Enköpings Kammarkör, Vokalensemblen Uppslaget och Vindhemskören samt ledare för en projektbarnkör som kallas Minikids. Peter är utbildad sångpedagog samt talpedagog.

Kontakta Peter
Telefon: 0706925594
Mobil: 0706925594
E-post: petermelinos@hotmail.com
Tar uppdrag i: Stockholms samt Uppsala län


Sabina Nilsson.JPG

Sabina Nilsson, Göteborg

Kontakta Sabina
Mobil: 0766499032
E-post: sabina.nilsson@svenskakyrkan.se
Tar uppdrag i: Hallands län och Västra Götalands län

Sofia Hultman.JPG


Sofia Hultman, Nyköping

Sofia har arbetat som kyrkomusiker i 15 år och har dirigentexamen från Örebro universitet. Sofia bor i Nyköping och arbetar som musiklärare på högstadiet. Sofia har arbetat som kyrkomusiker i 15 år inom svenska kyrkan och arbetat med kör i olika former.

Kontakta Sofia
Telefon: 0703636134
E-post: sofia.k.hultman@gmail.com
Tar uppdrag i: hela Sverige

Susanne Carlström.JPG


Susanne Carlström, Stockholm

Utbildad sångpedagog vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Susanne har sjungit i Radiokören 1992 - 2010. Numera arbetar hon som sångpedagog och körledare i Stockholm samt leder flera egna körer.

Kontakta Susanne
Mobil: 0709369841
E-post: susanne.carlstroem@gmail.com
Tar uppdrag i: hela Sverige

Ulla Heinstedt.JPG


Ulla Heinstedt, Linköping

Ulla har genom hela sin karriären lett egna körer, underviserat i solosång, arbetat med körworkshops och undervisat i sång- och talteknik vid Linköpings universitets lärar- och prästutbildning. Sedan några år tillbaka arbetar Ulla på Sensus i Östergötland som verksamhetsutvecklare och sångpedagog/körledare med inriktning mot Svenska kyrkans kör- och musikverksamhet.

Kontakta Ulla
Mobil: 0706727516
E-post: ulla.heinstedt@sensus.se
Tar uppdrag i: hela Sverige

Ulrike Heider.JPG


Ulrike Heider, Göteborg

Ulrike arbetar sedan år 2000 som organist och körledare i Hagakyrkan. Hon dirigerar Guldhedskyrkans Kammarkör och är konstnärlig ledare för Schola Gothia en professionell ensemble som har specialiserad sig på gregorianik och tidig polyfonik. Hon jobbar gärna med den mänskliga rösten och dess utveckling.

Kontakta Ulrike
Mobil: 0730300759
E-post: ulrike.heider@svenskakyrkan.se
Tar uppdrag i: hela Sverige


Mikael Jacobsson.JPG

Mikael Jacobsson, Skellefteå

Är utbildad Pianopedagog och Kyrkomusiker och har 35 års erfarenhet som ledare för körer i alla åldrar och olika ambitionsnivåer. Vid sidan av arbetet som kyrkomusiker har M bland annat också varit lärare på Framnäs folkhögskola och Piteå Musikhögskola. 2004 startade M med Körskola för att underlätta för nya sångare i vuxen ålder att börja sjunga i kör. Till dags dato så har ca 400 deltagare passerat och de flesta funnit sig en passande kör.

Kontakta Mikael
Telefon: 0910787925
Mobil: 0702565455
E-post: mikael.jacobsson@svenskakyrkan.seTar uppdrag i: hela Sverige


Magnus Lundgren.JPG

Magnus Lundgren, Kiruna

Magnus är körledare sedan 1993 och arbetar sedan 2005 med körer inom Svenska kyrkan i Kiruna. Magnus är kantor och utbildad vid Mellansels folkhögskola.

Kontakta Magnus
Telefon: 098012883
Mobil: 0702455962
E-post: magnus.lundgren@svenskakyrkan.se
Tar uppdrag i: hela Sverige


Anna Marmvik.JPG

Anna Marmvik, Halmstad

Utbildad sångpedagog vid Musikhögskolan i Piteå. Är sedan 2009 verksam i Halmstad där hon undervisar i sång i alla åldrar och leder egna damkören Viva voce.

Kontakta Anna
Mobil: 0730213186
E-post: anna.marmvik@sangstudio.se
Tar uppdrag i: hela Sverige


Lillemor Bodin Carlson.JPG

Lillemor Bodin Carlson, Örnsköldsvik

Lillemor har arbetat med sång och kör under "hela livet" : sjungit själv och tillsammans med andra och lett/leder sånggrupper och körer av olika slag. Hon är utbildad musiklärare och pianopedagog på Musikhögskolan i Stockholm och studerade sångmetodik på Musikhögskolan i Piteå. Lillemor är anställd på Mellansels Folkhögskola där hon undervisar i kördirigering och körledning samt ansvarar för Körakademin och ScorX.
Tidigare har hon undervisat i sång i kulturskolan, drivit lärarfortbildning med fokus på sång med barn, arbetat med skapandeprojekt som Write an Opera mm. Hon har också arbetat en hel del med scenisk produktion av körmusik, senast inom Musik i Västernorrland.

Kontakta Lillemor
Telefon: 0661654412
Mobil: 0701919871
E-post: info@korakademin.se
Tar uppdrag i: hela Sverige


Petra Valman.JPG

Petra Valman, Knivsta

Petra Valman är frilansande opera- och konsertsångerska och leg logoped. Petra Valman ger även kurser och lektioner till sångare, körer, präster och lärare. Petra arbetar med tal- och sångrösten ur det sceniska, musiska och kommunikativa perspektivet. För mer info se petravalman.se

Kontakta Petra
Mobil: 0738332532
E-post: petra.valman@gmail.com
Tar uppdrag i: Stockholms län, Uppsala län samt övriga Sverige


Maria Wessman.JPG

Maria Wessman Klintberg, Visby

Maria är utbildad rytmiklärare, musiklärare och körpedagog. Jobbar för närvarande på Kulturskolan Gotland som sång- och körpedagog, med El Sistema och med barn och pedagoger på förskolan. Undervisar även i kör och sång på gymnasiets estetiska program. Hon har lång erfarenhet som körledare för såväl barn- och ungdomskörer som vuxenkörer.

Kontakta Maria
Telefon: 0498225696
Mobil: 0730241253
E-post: maria@wessmans.se
Tar uppdrag i: hela Sverige