Bild: Peter Knutsson

Urban Hermansson, processledare i Stockholm

Processledare med gedigen erfarenhet från uppdrag inom bl.a. organisering, arbetslagsutveckling, arbete med hållbarhet och rättigheter och mycket annat.

Om Urban

Jag processleder gärna det som rör uppdragsförståelse och organisationsutveckling och som leder till verksamhetsutveckling. Jag arbetar med ett värdesättande förhållningssätt och en hög grad av delaktighet. Jag låter processens skeende påverka arbetet för att nå syftet med processen. Jag har erfarenhet av processledning kring uppdrag och organisering, arbetslagsutveckling, arbete med hållbarhet och miljödiplomering inom Svenska kyrkan, processinriktad utbildning för att handleda ideella, samt håller i utbildning av processledare. Några metoder inom processledning som jag använt mig av är Y-modellen och NÖHRA/E, liksom SWOT.

Referens
Urban hjälpte oss i en process kring organisation, ansvar och identitet. Hans ledning karakteriserades av tydlighet kombinerad med öppenhet och flexibilitet. Han skapade initialt ett förtroende för sig själv och den process vi skulle gå igenom. Hans ledarstil skapade en trygghet i gruppen. Urban var väl förberedd inför våra möten och kombinerade kunskap, god auktoritet och inlyssning på ett för oss mycket givande sätt.

Henrik Larsson

Präst och projektledare i Fisksätra kyrka i Nacka församling

Kontakt

Kom i kontakt med Urban

Vi hittade inga medarbetare eller kontor som matchar din sökning. Du kan alltid kontakta oss nationellt så hjälper vi dig komma rätt.