"We Love Music" – musikfesten i Katrineholm som förenar generationer

31 maj, 2024

Förberedelserna inför musikfesten "We Love Music" i Katrineholm är i full gång, där lokala artister och musikälskare samlas för att dela sin passion under fyra kvällar. Med stöd från kommunen siktar arrangörerna på att skapa en inkluderande atmosfär.

I Katrineholm förbereder sig musikentusiaster för en ny omgång av evenemanget "We Love Music". Under fyra kvällar kommer lokala artister att uppträda på Stora Djulö, en satsning som inleddes förra året av Pekka Henriksson, en lokal musiker med en passion för musik. Henriksson tog initiativ till att samarbeta med Sensus och Studiefrämjandet, och tillsammans med Sarah Lagerbäck från Djulö Herrgård blev projektet verklighet.

Evenemanget är öppet för alla åldrar och genrer, vilket bidrar till en inkluderande atmosfär där musikintresserade kan mötas och dela sin passion. Linda Gustafsson, verksamhetsutvecklare på Sensus i Katrineholm, delar projektets syfte: – Vi vill skapa gemenskap och uppmuntra människor att spela musik!

I år får projektet även stöd från Katrineholms kommun, vilket stärker arrangemangets grund och möjliggör en ännu bättre upplevelse för deltagare och publik. Arrangörerna ser fram emot fyra underhållande kvällar vid Stora Djulö, med musiken i centrum.