Studio Ish – hjälper nya band i inspelningsprocessen

24 april, 2024
  • Musik – Studio/ljud/ljus/DJ

Studio Ish är en plats där kreativitet möter teknik, och där framtida musiktalanger får de verktyg och den kunskap de behöver för att nå sina drömmar.

Studio Ish är en plats där unga band har möjlighet att utforska och utveckla sina musikaliska färdigheter. Med hjälp av ett samarbete med två erfarna ledare, erbjuder vi stöd och vägledning för nybörjarband som börjar sin resa in i inspelningsprocessen.

Studio Ish fungerar inte enbart som en inspelningsstudio; den tjänar också som replokal och mixningsrum. Denna flexibilitet tillåter oss att effektivt utnyttja lokalen och erbjuda en variation av möjligheter för de unga musikerna.

Studio-Ish-2

Våra erfarna ledare är centrala i detta projekt. Deras roll är inte bara att introducera ungdomarna till inspelningstekniker, utan även att vägleda dem genom den kreativa processen. Det är genom detta dedikerade arbete som vi kan erbjuda en praktisk erfarenhet för de deltagande banden.

Genom Studio Ish siktar vi på att skapa en välkomnande och inspirerande miljö där unga musiker kan utvecklas, lära sig och framför allt, uttrycka sig genom sin musik.

Kontakt

Är du intresserad av Studio Ish?

Vi hittade inga medarbetare eller kontor som matchar din sökning. Du kan alltid kontakta oss nationellt så hjälper vi dig komma rätt.