Sötnos, DULL, Nathan Aeli och Dimpker Brothers spelar live på The Great Escape!

18 april, 2023
  • Musik – Band och artister

Spännande svenska akter bokade till den brittiska showcasefestivalen som äger rum i mitten av maj. Artisterna kommer att genomföra flera spelningar under festivalen, varav en på scenen ÅÄÖ… Sound Swedish.

Showcasefestivalen The Great Escape genomförs årligen i den brittiska hamnstaden Brighton. Här möts aktörer från olika delar av europeiska musikbranschen kring ny musik, i syfte att upptäcka nya talanger och för att utveckla nya samarbeten. Sedan 2019 har vi samarbetat med festivalen och arrangerat scenen ÅÄÖ... Sounds Swedish för att lyfta fram svensk musik i detta sammanhang.

Nu står det äntligen klart att det blir Sötnos, DULL, Nathan Aeli och Dimpker Brothers som följer med oss till Brighton i maj och spelar live på festivalen. Genom samtal och workshops får akterna även stöd i det förberedande arbetet i syfte att få så bra genomslagskraft som möjligt och kunna arbeta strategiskt i det de vill uppnå.

Länkar med mer info:

ÅÄÖ... Sounds Swedish - Instagram

ÅÄÖ... Sounds Swedish - Facebook

The Great Escape

På plats i Brighton?

Är du på plats i Brighton och vill besöka vårt mingel under torsdagkvällen, anmäl dig via länken nedan.

Mer info
Akterna som spelar live på The Great Escape 2023

Sötnos, DULL, Nathan Aeli och Dimpker Brothers

ÅÄÖ... Sounds Swedish är en mötesplats kring svensk musik i internationella sammanhang.

Genom satsningen får svenska band och artister chansen att stå på en internationell scen, möjlighet att knyta nya kontakter, en fördjupad förståelse för andra länders musikliv, samt bredda sin publik. I samtal och workshops får akterna även stöd i det förberedande arbetet i syfte att få så bra genomslagskraft som möjligt och kunna arbeta strategiskt i det de vill uppnå.

Satsningen är ett samarbete mellan Sensus studieförbund, Talentcoach, Westside Music Sweden, ALOADED, SOM (Svenska Oberoende Musikproducenter) och The Great Escape.

Läs merom ""