Sensus tar över Musikhuset i Uddevalla – Välkommen till Garaget!

14 februari, 2024
  • Musik – Band och artister

En ny era inleds för Musikhuset i Uddevalla, nu under ledning av ett känt studieförbund och med ett nytt namn - Garaget. En dynamisk mötesplats för alla åldrar och intressen tar form.

Sensus studieförbund har glädjen att meddela att vi sedan den 1 januari 2024 tagit över driften av musikhuset på Bastiongatan 40 i Uddevalla. Detta markerar inledningen på en omfattande satsning där vi strävar efter att skapa en dynamisk mötesplats för både unga och daglediga.

Med Sensus vid spakarna kommer musikhuset fortsätta att vibrera av musik, med möjlighet till framtida utvidgning till andra kreativa områden.

Under flera år har Sensus haft ett gott samarbete med Musikföreningen Musikhuset, som tidigare har skött driften av verksamheten. Efter gemensamma överläggningar kom vi överens om att Sensus skulle ta över lokalerna och verksamheten.

I samband med denna förändring introducerar vi också ett nytt namn för lokalerna – Garaget. Vi ser fram emot att välkomna både gamla och nya besökare till denna spännande mötesplats, där musik och kreativitet står i centrum.

INVIGNING: Lördag den 13 april mellan kl 11.00 – 14.00