Sensus Talks pratar om hållbara, långsiktiga musikkarriärer

21 september, 2021
  • Musik – Band och artister

Hur hittar man sin väg in i musiklivet och hur skapar man möjligheter att fortsätta med sin musik på lång sikt? Och hur gör man för att få det att gå runt ekonomiskt? De här frågorna och mycket mer diskuterar vi på Sensus Talks den 6 oktober.

Den 6 oktober är det dags för nästa Sensus Talks. Tillsammans med en panel med lång och bred erfarenhet av musikbranschen samtalar vi om alltifrån hur man behåller sin ambitionsnivå och hur man låter sin egen utveckling få ta tid, till hur man får det att gå runt rent ekonomiskt.

I panelen:

  • Magnus Bjerkert - Kommer med 20+ års erfarenhet av att driva skivbolaget Adrian Recordings. Hur skapar man en bild av sig själv som yrkesverksam musiker? Hur skapar man sin egen definition av framgång? Hur tar man reda på vad man behöver göra för att "ha ryggen fri” t.ex. vid en musikrelease - att göra allt man kan göra?
  • Johanna Leymann - Föreläsare, författare och konsult inom hållbart entreprenörskap. Kommer prata om utmaningarna som många musiker/artister har gemensamt med egentligen alla inom kreativa näringar. Har konceptet Slow Business på temat driva eget och kunna leva på det.
  • Anna Arco - kritikerhyllad artist, låtskrivare och producent. Jazzmusikermaster från KMH. Aktuell som Musikerförbundets stipendiat 2021 och med ett nytt album under hösten. Modererar samtalet utifrån egna funderingar på ämnet.

Välkommen att vara med och samtala.

Sensus Talks – En hållbar, långsiktig musik karriär
Onsdag den 6 oktober kl. 18.30–20.30
Digitalt i Zoom

Om Sensus Talks

Sensus Talks är ett digitalt föreläsningskoncept som inriktar sig på ämnen kopplade till musikskapande och musikbransch. De olika föreläsningarna är fristående från varandra och kostnadsfria att delta i, men kräver föranmälan.