Bild: Alexander Palmestål

Sensus Music Meetup 2021

1 september, 2021
  • Musik – Band och artister

Nu söker vi band och artister som vill delta i Sensus Music Meetup - vår nya mötesplats för musiker, musikbranschen och kulturlivet!

Musiklivet består av musikskapare, artister, musikutgivare, arrangörer och många fler. Inte minst en rad organisationer inom det kommersiella, ideella och offentliga. För att kunna samspela och uppnå ett blomstrande musikliv behöver vi ha kännedom om varandra och hitta gemensamma former för samverkan.

Sensus Music Meetup är en mötesplats för olika delar av musikbranschen. De band och artister som väljs ut för att delta har möjlighet att ingå i en studiecirkel ledd av en kompetent och erfaren branschperson. Deltagarna får också möjlighet att spela live inför skivbolag, bokningbolag, arrangörer och andra aktörer inom musiklivet.

Vi söker nu band och artister som vill delta i Sensus Music Meetup i Stockholm och Göteborg under hösten 2021.

Stockholm

Digital studiecirkel med uppstart, 11/11
Möten, workshops och livespelning, 19/11
Uppföljningsmöte, 23/11

Göteborg

Digital studiecirkel med uppstart, 25/11
Möten, workshops och livespelning, 3/12
Uppföljningsmöte, 9/12

Ansökan

Länk till ansökan öppnar den 30/8 och är öppen t.o.m söndagen den 19/9.
Ansök här

Om Sensus Music Meetup

Sensus Music Meetup är en mötesplats för olika delar av musikbranschen. Musiklivet består av musikskapare, artister, musikutgivare, arrangörer med flera - men också organisationer inom det kommersiella, ideella och offentliga. Sensus Music Meetup anordnas av Sensus studieförbund i samarbete med SOM (Svenska Oberoende Musikproducenter), Svensk Live och UTOM (Unga tankar om musik).

Läs mer om Sensus Music Meetup

Kontakt

Kom i kontakt med oss

Vi hittade inga medarbetare eller kontor som matchar din sökning. Du kan alltid kontakta oss nationellt så hjälper vi dig komma rätt.