Sensus i spännande samarbete med Scania Sounds!

16 oktober, 2023
  • Musik – Band och artister

Scania Sounds ger musikbranschen en unik chans att uppleva musikens framtid genom både livemusik och djupdykningar i relevanta ämnen. Den nya showcasefestivalen, som Sensus nu inleder ett samarbete med, kommer att äga rum den 9-10 november i Malmö och fokuserar på skånska talanger.

En helt ny musikfestival mitt i centrala Malmö där den gråa hösthelgen får nytt liv. Under festivaldagarna kommer det att vara fullt ös med massor av spännande aktiviteter. Vi börjar med ett besök på Norra Grängesbergsgatan, Sveriges första kulturljudzon, och avslutar med att lyssna på några av Skånes allra mest spännande artister just nu.

Live kommer vi kunna uppleva en fantastisk mix av olika genrer och stilar som verkligen representerar den skånska musikscenen, säger Jonna Eve Eriksson som är en av arrangörerna.


Artisterna Alice Boman, Daniella Binyamin, Delphi, Diane Emerita, Elmer, Geoffrey Harold, Lilly Avelin, Mundane Experience, Naomi Wiehe och Simon Folger är några av de som spelar live under festivalen.

Se till att boka in den 9-10 november i din kalender och kom och upplev Scania Sounds, en showcasefestival som sätter Skånes musikscen på kartan! Vi ser fram emot att träffa er där!

Preliminärt schema för festivalen:

Torsdag, 9 November:
11.00-13.00 Studiebesök NGBG
14.00-16.00 Studiebesök Baltic Artists in Development
17.00-23.00 Festival!
22.00-01.00 Efterfest

Fredag, 10 november: 
09.30-12.30 Panelsamtal
12.30-14.00 Lunch
14.00-15.00 Fortsatta panelsamtal
15.30-17.00 Popkorn Nordic Showcase
17.00-23.00 Festival

Mer detaljerat program kommer att presenteras inom kort. Observera att alla tider är preliminära och att studiebesök, panelsamtal och efterfest endast är tillgängliga för gäster med ackreditering. Konserterna är öppna för allmänheten och biljett köps via www.scaniasounds.com

Ackreditering:

Är du professionellt aktiv i musikbranschen eller media och är intresserad av att gå på Scania Sounds? Då ska du anmäla dig för ackreditering! Ackreditering till Scania Sounds är kostnadsfri för bransch och journalister. Läs mer här.

Om Scania Sounds

Skåne får en ny showcasefestival! Scania Sounds arrangeras på Babel i Malmö den 9-10 november i år.

Bakom festivalen står Jonna Eve Eriksson från Eve Creative och Ivy Ofori från Pink Ivy Management.

Här finns en intervju med arrangörerna.
Band & artister

Scania Sounds 2023