New Things Live - Östergötland goes Stockholm

10 mars, 2023
  • Musik – Band och artister
  • Musik – Instrument och sång

Musiknod och Sensus slår ihop sig med All Things Live för ett showcase med östgötska förtecken på Lilla Hotellbaren/Scandic Malmen i Stockholm den 5 april.

Musiknod och Sensus plockar med sig två av Östergötlands starkaste popakter: Agnes Matsdotter och Anton Nessvi, medan All Things Live bjuder på ett set med hyllade Julia Lov, som dessutom jobbat med låtskrivare från Östergötland på sin nysläppta EP (Emil Berg, Mattias Jonsson).

Plats: Lilla Hotellbaren, Scandic Malmen, Stockholm.

Tid: 5/4 kl 19-21 ca

Fritt inträde - välkomna!

Om artisterna

Agnes Matsdotter har legat på några av Spotifys största spellistor för svensk pop och har jämförts med artister som Billie Eilish och Little Jinder. Den 3 mars släppte hon singeln “BAS, BAS, BAS” som landade på Spotifys New Music Friday och har börjat spelas i P4. Agnes är en luttrad live-artist och hörs dessutom regelbundet som gäst och programledare i poddar såsom AMK Morgon. Mer musik kommer under våren.

Anton Nessvi har hyllats av bla Popmuzik för singlar som “Allting snurrar” och “Mardröm”. 2021 släppte han EP:n “Romantiken”, varifrån flera spår nådde Spotifys redaktionella spellistor. Sedan dess har han skrivit allt mer material för och med andra artister, såsom den guldcertifierade singeln “Hoppas det är bra” med GAMMAL. Anton Nessvi hörs också i podcasten Kvar i Stan, som handlar om att vara musiker i en mindre stad.

Julia Lov släppte EP:n “Stora drömmar säger aldrig goodbye” i januari, som bland annat innehåller radiofavoriten “Regnar över Stockholm” och “Barnsben” som hyllats av Jan Gradvall. Julia Lov är sajnad till Universal Music och bokas av All Things Live.

Om arrangörerna

Musiknod är ett initiativ för att främja det professionella musiklivet i Östergötland. Huvudman är Östgötamusiken och projektledare är Christel Valsinger, även skribent för Musikindustrin och tidigare P3-medarbetare. www.musiknod.se

Sensus är ett studieförbund som arbetar lokalt, regionalt och nationellt för att stötta musiker och arrangörer att genom folkbildning utveckla sitt musikskapande och ge dem ett sammanhang. Detta gör vi t.ex. genom att tillhandahålla replokaler, produktionsstudior och kurser. Läs mer på www.sensus.se/musik

All Things Live är Nordens största independent bokningsbolag med artister som Lisa Nilsson, Miss Li, Newkid , Myra Granberg och många fler i sin roster. www.allthingslive.se